Lijepi sunčani dani, ali i ugodne temperature već su nam polako zakucale na vrata, a mi jednostavno ne možemo prestati razmišljati o novim kombinacijama kojima ćemo nadopuniti našu garderobu.

Galerija C&A Botanical Garden kolekcija C&A Botanical Garden kolekcija C&A Botanical Garden kolekcija - 3 +8 C&A Botanical Garden kolekcija sako, 349,90 kn

Etiketa modno osviještene osobe, ako je suditi prema novoj kolekciji renomiranog high street brenda C&A, nalaže da se u ormaru pojavljuju jarke boje, printovi i statement komadi.

Nova kolekcija C&A Botanical Garden većinom je izrađena od kvalitetnog pamuka i sadrži komade koje odlikuju praktični krojevi, spoj elegancije i ležernih komada, dugačke suknje i lepršave haljine – komadi koji se lako nose u više modnih kombinacija.

C&A Botanical Garden kolekcija, traperice, 301,30 kn C&A Botanical Garden kolekcija, traperice, 301,30 kn Foto: PR

Traperice, bilo koje boje ili kroja, najpopularnije su hlače koje će pristajati gotovo svakoj prilici, no ovog proljeća ''in'' će biti svijetlo plavi traper ravnog kroja bez elastina, koji će ostaviti dojam ležernosti, a da se niste puno potrudili oko cijelog izgleda.

Uparite ih s klasičnom bijelom majicom s dražesnim cvjetnim printom, preko koje ćete obući sako u neutralnoj boji mente klasičnih linija s velikim gumbima presvučenim istom tkaninom. Kako biste zaključili kombinaciju, birajte ''it'' torbu koja dolazi u dvije boje, niti s jednom nećete pogriješiti.

C&A Botanical Garden kolekcija sako, 349,90 kn C&A Botanical Garden kolekcija sako, 349,90 kn Foto: PR

No, naš savjet je da birate onu u boji fuksije koja će podignuti cijeli outfit i u koju će vam stati baš sve što vam treba za dnevni izlazak na kavu ili brunch s prijateljicama.

C&A Botanical Garden kolekcija, bijela majica s printom, 129,90 kn C&A Botanical Garden kolekcija, bijela majica s printom, 129,90 kn Foto: PR

Osim za ležeran izgled, C&A se pobrinuo za još nekoliko noviteta u svojoj premium kolekciji. Naime, pred nama je uzbudljivo proljeće, koje uključuje i romantična druženja, stoga za randevu sa svojom boljom polovicom odjenite haljinu u cvjetnom printu izrađenu od kvalitetnih prozračnih materijala.
Kako se temperature još neko vrijeme neće ustaliti, slobodno posudite sako iz prve modne priče te se njime zaogrnite. Na ovu kombinaciju možete obuti i cipele s visokom potpeticom ili pak tenisice u monokromatskom izdanju, kojima ćete zaključiti jednu bezvremensku kombinaciju.

C&A Botanical Garden kolekcija, haljina, 379,65 kn C&A Botanical Garden kolekcija, haljina, 379,65 kn Foto: PR

Ova C&A kolekcija satkana je od izrazito ženstvenih i romantičnih emocija te nam služi kao spona s prirodom koja cvate. Upravo zbog svih boja, čija se paleta kreće od neutralnih tonova sve do boje fuksije, tu su romantični ženstveni detalji poput statement ovratnika, puf-rukava i veza, koji će i ove sezone biti hit na odjeći.

C&A Botanical Garden kolekcija - 3 C&A Botanical Garden kolekcija - 3 Foto: PR

Za vas imamo još jednu kombinaciju, kao šećer na kraju, a to je dugačka lepršava suknja, koju možete nositi kombinirati s ovom upečatljivom košuljom puf-rukava koja na sebi ima izvezene detalje, koje malo tko neće primijetiti.

C&A Botanical Garden kolekcija, torba, 129,90 kn C&A Botanical Garden kolekcija, torba, 129,90 kn Foto: PR

Zbog svečanih detalja ovu kombinaciju možete obući i na nečije vjenčanje, no pripazite kako svu pozornost ne biste oteli – mladenki.


Za neke druge modne kombinacije inspirirajte se cijelom kolekcijom u našoj galeriji.

Nova StudioSadržaj napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom C&A po najvišim profesionalnim standardima.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju