Svaka žena ima drugačiji oblik tijela, osobnost i način života pa prema tome odabire odjeću u kojoj će se najbolje osjećati za vrijeme obavljanja svakodnevnih aktivnosti.

Mnogima je zahtjevno kombinirati odjeću do najsitnijih detalja stoga je najjednostavnije rješenje 'uskočiti' u svoje omiljene traperice. Međutim, nije lako pronaći savršeni model traperica bez obzira na bezbroj modela koji se nalaze na policama trgovina. Zato je važno imati na umu uz koju obuću najčešće nosite traperice - da li ih nosite na tenisice, balerinke, čizme ili cipele s visokom potpeticom.

PR PR (Foto: PR)

Traperice širokih nogavica ponovno su se vratile u modu i postale jedan od omiljenih modela današnjice. Ako ste visoki tada nećete imati problema pri izboru, ali ako ste nižeg rasta tada svakako odaberite traperice visokog struka jer će vizualno izdužiti noge. Guess kolekcija nudi razne modele - svijetle, tamne, poderane, s džepovima ili bez, a jednostavnu kombinaciju uvijek možete začiniti efektnom torbom u crvenoj boji.

PR PR (Foto: PR)

Ako ste ipak pobornica skinny modela najvažnije je pripaziti na duljinu traperica koja najviše ovisi o modelu cipela koji ćete nositi. Čak i punašnije žene mogu nositi uske modele samo neka odaberu tamnije nijanse koje će vizualno suziti noge. Odličan izbor za ovakav model su kaubojke ili motorističke čizme u koje možete ugurati traperice, i zapamtite, što je sara čizme šira to će noga izgledati tanje. Dok kraći modeli odlično pristaju na cipele s visokom potpeticom koje ujedno izdužuju noge.

PR PR (Foto: PR)

Uski modeli traperica fantastično se nose na kratke ili duge, predimenzionirane majice pa čak i na haljine - to je kombinacija s kojom ne možete pogriješiti čak i ako nemate pojma o modi. Također, nemojte zaboraviti na traper jakne koje se mogu, i ne moraju nositi u kompletu s trapericama. Ovo je zahvalan model jakne jer izgleda odlično u svim prilikama, tako da ju možete isfurati uz haljinu i cipele na petu.

PR PR (Foto: PR)

Ako se pitate kakvu torbu odabrati, odgovora nema, jer svi modeli torba su dobrodošli. Male, velike, shopper, na rame, ruksak, crossbag, sve one odraz su vaše individualnosti i potreba. Torba ne zadovoljava samo estetiku nego i potrebitost, stoga ju birajte ovisno o prilikama kada ćete ju nositi. Upravo zato, kako bi zadovoljile sve vaše potrebe, žene posjeduju više modela i različite veličine torbi. I nemojte da vas radi toga peče savjest - to su male stvari koje zaslužujemo da si ih priuštimo.

PR PR (Foto: PR)

Modnu inspiraciju potražite u Guess Accessories, Guess i Fashion&Friends store ili na www.fashionandfriends.hr!

PRODAJNA MJESTA GUESS ACCESSORIES:

ZAGREB - Guess Accessories Avenue Mall, Avenija Dubrovnik 16
Guess Accessories City Center one East, Slavonska avenija 11d

SPLIT - Guess Accessories City Center one Split, Vukovarska ul. 207

RIJEKA - Guess Accessories, Tower Centar, Janka Polića Kamova 81a

PRODAJNA MJESTA GUESS:

ZAGREB - Guess Jeans Store, Arena Centar, Vice Vukova 6
Fashion&Friends, City Center one West, Jankomir 33
Fashion&Friends, Arena centar, Vice Vukova 6

SPLIT – Guess Jeans Store, Marmontova 7
Guess Jeans store, Mall of Split, Josipa Jovića 93
Fashion&Friends, TC Joker, Put Brodarice 6
Fashion&Friends, City Center one Split, Vukovarska 207

ZADAR- Fashion&Friends, Supernova, Ulica akcije Maslenica 1

RIJEKA – Fashion&Friends, Tower Centar, Janka Polića Kamova 81a
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju