Uživajte u tematskim i adrenalinskim izazovima te zaronite u čudesan vodeni svijet!

Maštate o nezaboravnom obiteljskom odmoru na moru? Priželjkujete ludu zabavu s društvom? Ili, pak, planirate uzbudljivi vikend? Što god da je u pitanju, odgovor je Dalmaland u Biogradu na moru, jedini zabavni park u Hrvatskoj i regiji.

Provod u ovoj oazi fantazije, smijeha i pozitivne energije nikada nije bio uzbudljiviji. Još ljepši, zabavniji i ušminkaniji, čeka vas za savršene vikende s obitelji i društvom i to već kroz svibanj.

PR PR Foto: PR

Uz to, nakon dvije godine opsežnih priprema, uskoro je gotova izgradnja brojnih vodenih atrakcija koje će s tematskim parkovima i adrenalinskim izazovima postojećeg zabavnog parka tvoriti jedinstveno mjesto zabave - Dalmaland.

A upravo tijekom produženog vikenda koji je pred nama, najmlađe posjetitelje čeka posebno iznenađenje – Dino party! Osim šetnje s dinosaurima, mališani će moći iskusiti i Photo safari, ali i još brojna uzbuđenja kakva su im u Dalmalandu pripremili sve do kraja ljeta. Svake subote i nedjelje dio parka bit će u znaku nekog omiljenog dječjeg junaka i stoga se dragi roditelji pripremite na susrete s Transformerima, svemiricima i drugim maskotama koji će vašim mališanima dodatno uljepšati boravak.

PR PR Foto: PR

Podijeljen u četiri cjeline: Gusarski grad, Divlji Zapad, Svemir te uskoro dovršeni Vodeni svijet, Dalmaland pruža provod za sve uzraste. Jedino što trebate napraviti kad jednom zakoračite u ovaj čaroban svijet koji se prostire na više od 6.5 hektara, jest odabrati svoju pustolovinu.
Za uspomene s vašim klincima tu je obiteljski Fun park u kojima se nude razne atrakcije poput Dino Worlda, Piratskog zaljeva i Mine train coastera. Interaktivno kino Games Hall, koje je osobito omiljeno među tinejdžerima, ima preko 60 arkadnih igrica, a garantiramo da na visokim ljetnim temperaturama neće biti većeg užitka od spuštanja niz neki od brojnih tobogana, zarona u Plavoj spilji ili prepuštanju umjetnim valovima.

PR PR Foto: PR

U Dalmalandu su mislili i na milenijce i one nešto starije goste avanturističkog duha. Za njih je rezerviran adrenalinski dio Fun parka čije su zvijezde Alien, Ferris Wheel i Horror House. A ako baš želite iskusiti maksimalnu dozu adrenalina, nemojte propustiti vožnju u Big Blue rollercoasteru i Tornadu.

Smješten u srcu Dalmacije, Dalmaland je savršen izbor za sve koji planiraju odmor, a ne mogu ili ne žele gubiti dragocjeno vrijeme na duge letove i vožnje automobilom. Zašto vikend ili blagdan ne provesti aktivno i na zraku, svejedno jeste li s obitelji ili s prijateljima? Naime, po uzoru na najpoznatije svjetske centre zabave Gardaland i Disneyland, Dalmaland nudi kompletan provod.

Tako u sklopu parka u svako vrijeme možete i nešto fino prezalogajiti. Kompleks raspolaže s nekoliko ugostiteljskih objekata, a Dalmalandovi chefovi svakodnevno obogaćuju njihov jelovnik, posebice onaj slatki koji će zadovoljiti i najizbirljivije nepce. Kako biste u vašem domu imali stalni podsjetnik na boravak u ovom ljetnom raju za avanturiste, naš je savjet da razgledate ponudu gift shopa koji se nalazi na središnjem trgu parka.

PR PR Foto: PR

Zahvaljujući najvišoj razini kvalitete i sigurnosti te jedinstvenom spoju tematskih i vodenih atrakcija, Dalmaland će se ove godine pridružiti laskavom društvu svjetskih parkova zabave kakvih je u Europi tek nekolicina. Ovo mjesto radosti i uspomena za cijeli život
definitivno će dodatno obogatiti ponudu Biograda i Zadarske županije te ih dovesti u sam vrh posjećenosti turista i produžiti trajanje turističke sezone.
Riječ je o investiciji vrijednoj 7,5 milijuna eura na kojoj je uz hrvatske projektante i izvođače građevinskih zahvata radila svjetski poznata firma Polin Wateparks, glavni konstruktor tobogana za preko 50 svjetskih vodenih parkova.
Posjetitelje Dalmalanda, kako one vjerne tako i sve nove, sigurno će obradovati vijest da se od ove turističke sezone ulaznice za park mogu rezervirati i kupiti online, na službenoj web stranici Dalmalanda www.dalmaland.com. Cijena ulaznice kupljene putem weba je niža za oko 5 posto, a na stranici dalmaland.com/ulaznice se mogu pronaći i sve druge bitne informacije. Vidimo se u Dalmalandu, najzabavnijoj destinaciji na Jadranu!

PR PR Foto: PR

PR PR Foto: PR

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju