Iako je španjolska kraljevska obitelj službeno na godišnjem odmoru i ljetuju u svojoj rezidenciji na Mallorci, kraljica Letizia i kralj Felipe VI. nisu zbog ljetovanja prekinuli svoju turneju u sklopu koje posjećuju autonomne španjolske zajednice.

Galerija

Sada su na redu Balearski otoci, a prvi koji su posjetili je Ibiza. I ova popularna turistička destinacija suočava se s dosad najgorom sezonom, baš kao i ostale atraktivne destinacije u Španjolskoj.

Kraljevski par obilazi autonomne pokrajine upravo zato da bi provjerili kako se nose s posljedicama pandemije koronavirusa i kakva im je pomoć potrebna za njihovo saniranje.

Kraljica Letizia u haljini brenda Charo Ruiz
Kraljica Letizia u haljini brenda Charo Ruiz (Foto: Getty Images)

Domaćini su ih odveli i u razgledavanje arheološkog nalazišta Puig des Molins, u kojem se nalazi najbolje sačuvana nekropola na području Mediterana, a nakon toga uputili su se u grad Sant Antoni de Portmany u kojem su imali sastanak s predstavnicima lokalne udruge ribara.

Ljeto je na vrhuncu, baš kao i temperature, pa je Letizia za ovo kratko putovanje odabrala haljinu koju mnogi nazivaju najboljim i najudobnijim ljetnim modelom.

Nosila je dugačku bijelu haljinu brenda Charo Ruiz utemeljenog upravo na Ibizi. Model pod nazivom Aida napravljen je od pamuka i ima ukrasne čipkaste detalje.

Kraljica Letizia u haljini brenda Charo Ruiz
Kraljica Letizia u haljini brenda Charo Ruiz (Foto: Getty Images)

Haljine u svijetlim nijansama napravljene od prozračnih materijala apsolutni su favorit svake ljetne sezone. Svjetlije od bijele ne može pa se upravo bijele haljine smatraju najboljim modelima.

S obzirom na to da je u posljednja tri javna pojavljivanja nosila upravo bijele pamučne haljine, zaključit ćemo da i kraljica Letizia smatra kako tijekom visokih temperatura takvi modeli nemaju konkurenciju.

Ankete

(8381) Jesu li bijele haljine od prozračnih materijala najbolje za ljeto?

rezultati povratak glasova726
rezultati

Kraljica Letizia u bijelim haljinama
U posljednja tri javna pojavljivanja, Letizia je nosila bijele prozračne haljine (Foto: Getty Images)