Iako je španjolska kraljevska obitelj službeno na godišnjem odmoru i ljetuju u svojoj rezidenciji na Mallorci, kraljica Letizia i kralj Felipe VI. nisu zbog ljetovanja prekinuli svoju turneju u sklopu koje posjećuju autonomne španjolske zajednice.

Sada su na redu Balearski otoci, a prvi koji su posjetili je Ibiza. I ova popularna turistička destinacija suočava se s dosad najgorom sezonom, baš kao i ostale atraktivne destinacije u Španjolskoj.

Kraljevski par obilazi autonomne pokrajine upravo zato da bi provjerili kako se nose s posljedicama pandemije koronavirusa i kakva im je pomoć potrebna za njihovo saniranje.

Domaćini su ih odveli i u razgledavanje arheološkog nalazišta Puig des Molins, u kojem se nalazi najbolje sačuvana nekropola na području Mediterana, a nakon toga uputili su se u grad Sant Antoni de Portmany u kojem su imali sastanak s predstavnicima lokalne udruge ribara.

Slika nije dostupna Po uzoru na mamu Letiziju: Princeza Leonor u trendi haljini za 249 kuna

Slika nije dostupna Letizia vs. Meghan: Koja je dama odabrala bolju varijantu omiljene ljetne kombinacije?

Ljeto je na vrhuncu, baš kao i temperature, pa je Letizia za ovo kratko putovanje odabrala haljinu koju mnogi nazivaju najboljim i najudobnijim ljetnim modelom.

Nosila je dugačku bijelu haljinu brenda Charo Ruiz utemeljenog upravo na Ibizi. Model pod nazivom Aida napravljen je od pamuka i ima ukrasne čipkaste detalje.

Haljine u svijetlim nijansama napravljene od prozračnih materijala apsolutni su favorit svake ljetne sezone. Svjetlije od bijele ne može pa se upravo bijele haljine smatraju najboljim modelima.

S obzirom na to da je u posljednja tri javna pojavljivanja nosila upravo bijele pamučne haljine, zaključit ćemo da i kraljica Letizia smatra kako tijekom visokih temperatura takvi modeli nemaju konkurenciju.

Ankete

(8381) Jesu li bijele haljine od prozračnih materijala najbolje za ljeto?

rezultati povratak glasova727
rezultati

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju