Građani Zagreba ozbiljno su shvatili upute meteorologa i iskoristili svaku sekundu toplijih jesenskih temperatura u ovom tjednu. Domaće ljubiteljice mode prošetale su gradom u posljednjim ovogodišnjim laganijim modnim izdanjima prije nego uskoče u tople odjevne komade nakon dolaska najavljenog zahlađenja.

Galerija Blogerica Matea Frajsberger Blogerica Matea Frajsberger Pull & Bear, 149.90 kuna +1 H&M, 99 eura (735 kuna)

Naš fotograf među njima je objektivom "ulovio“ poznatu hrvatsku blogericu Mateu Frajsberger koja stoji iza bloga Click4chick.

Mlada dama istaknula SE izdanjem sastavljenim od trendi komada koji su zajedno sačinjavali udobnu i vrlo nosivu kombinaciju idealnu za dnevne prigode, ali i večernje uz male preinake u stajlingu.

Pritom je dokazala da u vodu pada tvrdnja o tome kako ni jedne traperice ne laskaju ženama više od modela "skinny" kroja.

Blogerica Matea Frajsberger Blogerica Matea Frajsberger (Foto: Slaven Janđel)

Nosila je takozvani "mom jeans" model brenda Pull & Bear. Traperice ravnog kroja i visokog struka obožavaju žene koje iznimno cijene udobnost prilikom odabira odjeće. S druge strane, obožavateljice "skinny" modela nisu im privržene jer uglavnom smatraju da ne izgledaju dobro.

Pull & Bear, 149.90 kuna Pull & Bear, 149.90 kuna (Foto: Pull & Bear, 149 kn)

Matea je svojim izdanjem pokazala da mogu izgledati još i bolje od „skinny“ traperica. Kombinirala ih je uz jednostavnu pamučnu bijelu majicu s natpisom "be different" (budi drugačija) i kaput brenda H&M sa životinjskim uzorkom. Od obuće je odabrala elegantne štikle u crnoj boji uz koje se odlično uklopila velika crna kožnata torba te lak za nokte iste nijanse.

Blogerica Matea Frajsberger Blogerica Matea Frajsberger (Foto: Slaven Janđel)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju