Kada je u pitanju ljetna moda, na hrvatskim ulicama dominiraju haljine i suknje. Međutim, nisu sve žene ljubiteljice tih odjevnih komada. Neke će ipak prije posegnuti za hlačama.

Galerija Dama sa Straduna Kombinacija po uzoru na damu iz Dubrovnika Dama sa Straduna u odličnoj poslovnoj ljetnoj kombinaciji +2 Michael Kors (Nordstrom), 271 kn Njima bi se moglo svidjeti izdanje jedne dame iz Dubrovnika. Ona je Stradunom prošetala u kombinaciji sastavljenoj od hlača klasičnog kroja u bež nijansi, udobne svjetloplave košulje i sandala metalik odsjaja.

Nježne svijetle boje poput ovih koje je odabrala idealne su za tople ljetne dane kada izbjegavamo nositi tamne odjevne komade koji privlače sunčeve zrake.
Dama sa Straduna u odličnoj poslovnoj ljetnoj kombinaciji Dama sa Straduna u odličnoj poslovnoj ljetnoj kombinaciji (Foto: Grgo Jelavić/PIXSELL)
Usto, radi se o kombinaciji nosivoj od jutra do mraka. Idealna je za poslovne prigode, ali se uz pravilno odabran upečatljiviji modni dodatak odmah može pretvoriti i u večernje izdanje.

Sastavili smo kombinaciju po uzoru na mladu damu sa Straduna, a koje smo komade odabrali, provjerite u galeriji.
Kombinacija po uzoru na damu iz Dubrovnika Kombinacija po uzoru na damu iz Dubrovnika (Foto: Mango/Zara/Nordstrom)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju