Talijanska grupa Måneskin slavila je na ovogodišnjoj dodjeli Američkih glazbenih nagrada u Los Angelesu osvojivši nagradu za omiljenu rock pjesmu – „Beggin“.

Galerija Damiano David Månsekin u Gucciju na dodjeli Američkih glazbenih nagrada Månsekin na dodjeli Američkih glazbenih nagrada +1 Machine Gun Kelly na dodjeli Američkih glazbenih nagrada

Damiano David, Ethan Torchio,Thomas Raggi i Victoria De Angelis i ovoga su se puta pojavili u stilski zaokruženoj modnoj priči – i to s potpisom Alessandra Michelea, kreativnog direktora talijanske modne kuće Gucci.

Članovi benda naizgled su nosili dobro krojena odijela u crnoj i sivoj boji te ih iskombinirali s poslovnom košuljom, kravatom i svečanim cipelama. Pogled ispod pojasa otkrio je, pak, zanimljiv par hlača.

Riječ je o svojevrsnom dvodijelnom modelu sastavljenom od vrućih hlačica koji je trakama nalik na haltere spojen s nogavicama u jedinstveni komad. Izuzev rock zvijezdi ovu modnu dekonstrukciju usudio bi se nositi rijetko koji muškarac.

Månsekin u Gucciju na dodjeli Američkih glazbenih nagrada Månsekin u Gucciju na dodjeli Američkih glazbenih nagrada (Foto: Profimedia)

„Pristojno do struka, a ispod…“ , samo su neki od komentara na društvenim mrežama na Måneskinovo posljednje izdanje koje je i ovoga puta podijelilo Internet. I dok se jednima sviđa odvažnost u odijevanju članova talijanske rock skupine, a posebice Damiana Davida, drugi su zbunjeni njihovim modnim izborima.

Måneskin koketira s modom otkako je grupa pobijedila na Euroviziji 2021. godine u odgovarajućim kožnatim kombinezonima talijanskog brenda Etro. U posljednje dvije godine vratili su androgenu estetiku glam rocka na svjetsku scenu zajedno s jakom šminkom, kitnjastom odjećom i čizmicama s visokom potpeticom.

Månsekin na Euroviziji 2021. godine Månsekin na Euroviziji 2021. godine (Foto: Afp)

Katkad je teško ne usporediti Damiana Davida s legendarnim Davidom Bowiejem s kojim ne samo da dijeli neopterećenu lakoću modne provokacije, već i datum rođenja – 8. siječnja.

Sedam slavnih muškaraca koji su izazvali čuđenje na crvenom tepihu Machine Gun Kelly zasjenio je i Megan Fox svojim izdanjem Damiano David zasjenio je svojim izdanjem cijeli Maneskin Justin Bieber na ovom je crvenom tepihu zasjenio svoju suprugu Hailey +4 Kodi Smit-McPhee zasjenio je djevojku Rebecca Phillipou

Muškarci u haljinama: Izdanja koja su na crvenom tepihu izazivala i čuđenje i divljenje Dizajner Marc Jacobs u haljini Dizajner Marc Jacobs u čipkastoj haljini na Met Gali 2012. Glazbenik Troye Sivan u haljini na Met Gali +15 Billy Porter u haljini Christiana Siriana na dodjeli Oscara 2019. godine

Damiano David nije jedini muškarac koji je na dodjeli Američkih glazbenih nagrada privlačio poglede. To je činio i Colson Baker poznatiji pod imenom Machine Gun Kelly koji je sinoć primio AMA nagradu za omiljenog rock izvođača.

Machine Gun Kelly na dodjeli nagrada pojavio se u ljubičastom odijelu talijanskog dizajnerskog dvojca Dolce & Gabbana, a koji je bio ukrašen crnim šiljcima poput kakvog ježa.

Machine Gun Kelly na dodjeli Američkih glazbenih nagrada Machine Gun Kelly na dodjeli Američkih glazbenih nagrada (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju