Povodom Dana planeta Zemlje odučili smo u našim trgovinama potražiti odjevne komade, modne dodatke, proizvode za njegu i dekorativnu kozmetiku u jednoj od najljepših 'zemaljskih' boja – zelenoj

Svi će se složiti da je zelena boja bez sumnje jedna od najljepših boja u šarolikom spektru. Nastaje spajanjem žute i plave pa zato u sebi utjelovljuje mentalnu jasnoću i optimizam žute i emotivnu mirnoću plave boje.

Dokazano je da pogled na živahnu i radosnu zelenu boju budi isključivo pozitivne emocije.

To je boja balansa i harmonije, rasta, obnavljanja i ponovnog rođenja.

Prva boja u koju se priroda sama 'oboji' nakon zimskog sivila upravo je zelena boja, a proljetno zelenilo doslovno nas umiruje, puni energijom i radošću. Znanost ima objašnjenje za to – dokazano je da pogled na tu živahnu i radosnu boju budi isključivo pozitivne emocije.

Ako i vi želite širiti pozitivu, odjenite se u odjeću i obuću zelene boje i birajte zelene modne dodatke. Osim što ćete tako razveseliti druge, direktno ćete utjecati i na vlastito raspoloženje. Pogledajte koje smo odjevne komade i dodatke u zelenoj boji pronašli u našim trgovinama.

Osim u ormar, zelene detalje unesite i u svoju kupaonicu. Ženstveni parfem 'L'Eau Couture' brenda Elie Saab odiše proljetnom svježinom, kako izgledom tako i mirisom, zahvaljujući notama magnolije, citrusa i bergamot naranče. U galeriji pronađite još proizvoda za njegu tijela i dekorativnu kozmetiku.

Zelene 'magnete' za privlačenje pažnje odabrali smo za vas povodom Dana planeta Zemlje. Lijepo je posvetiti pažnju sebi i svom izgledu, ali nemojte zaboraviti da i Zemlja treba vašu pažnju. Saznajte na koje načine možete spasiti kućni budžet i naš planet.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju