Osmog ožujka zemlje diljem svijeta obilježit će postignuća žena i povijest borbe za jednaka prava.

Proslava neće izostati ni u dm-u koji je idealno mjesto za sve vas koji ste u potrazi za malim znakom pažnje za važnu ženu u vašem životu. Uz pravi poklon dobro je raspolagati i s par informacija uz koje ćete lakše započeti razgovor o važnosti proslave Dana žena.

Curi, prijateljici, mami, sestri ili supruzi za Dan žena možete pokloniti L'Oreal Nutri-gold kremu za lice i micelarnu vodu koji su ovog ožujka u dm-u 30 posto povoljniji u zamjenu za 75 bodova. Nakon odmatanja poklona, možete spomenuti kako je tvrtka L'Oreal osnovana 1909. godine - iste godine kada je prvi put obilježen Dan žena, i to u Americi.

Ako se odlučite za klasičan poklon i u dm-u izaberete jedan od mirisa (koji su sniženi i do 40 posto), poklon možete popratiti prigodnim citatom slavne Coco Chanel: "Djevojka bi trebala biti dvije stvari: tko i što želi".

Danas, zahvaljujući stoljetnoj borbi za jednaka prava, većina žena može biti ono što jest i može postati ono što želi biti. S kojim izazovima se danas žene suočavaju? Koja je glavna tema ovogodišnjeg obilježavanja Međunarodnog dana žena? Na stranici internationalwomensday.com saznajte kako se možete uključiti i koji su izazovi još uvijek pred nama.

Više informacija i rješenja za idealan poklon kojim ćete obilježiti Međunarodni dan žena potražite na internetskoj stranici dm-a, a sve novosti i vijesti iz Svijeta prednosti pratite na dm-ovoj Facebook stranici i dm-ovom Instagram profilu.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju