Rox Beauty Store je pripremio posebno iznenađenje za sve ljubitelje ljepote, gadgeta i zdravog načina života.

Stoga, požurite u petak, na slavni Black Friday, odmah ujutro u centar grada i potražite prepoznatljivi balon. Donesite ga i probušite u Rox Beauty Store trgovini u Ilici 54 i dobit ćete posebno iznenađenje na Crni Petak!

PR PR (Foto: PR)

Ovu priliku ne smijete propustiti. Ne znamo točno što donose baloni, ali iz Rox Beautya nas uvjeravaju da će svi biti ugodno iznenađeni, a tu su i zajamčeno najbolje cijene beauty gadgeta i kozmetike u cijeloj godini.

Ako još niste bili u Rox Beuty Store trgovini, bit ćete ugodno iznenađeni. To je prva trgovina u centru Zagreba (i šire!) specijalizirana za beauty gadgete najkvalitetnijih zapadnih tvrtki s klinički potvrđenim učinkom na bore, kožu, tonus mišića i trajno uklanjanje dlačica.

Za tretmane koje danas nude beauty uređaji Smoothskina (najbrži i najbolji IPL na tržištu), Tripollara (premium izraelski brend specijaliziran za peglanje bora), NuFacea (američka tvrtka za face lifting koju koristi i Jennifer Aniston) morali ste do kozmetičkog salona…

Srećom, to više nije slučaj.

U maloj, ali zaista lijepo uređenoj trgovini možete isprobati najbolje iz svijeta ljepote po Black Friday cijenama, zajamčeno najnižim općenito.

Uz ugodnu atmosferu (dućan je dizajnirala Brigada, imaju custom made parfem i vlastitu playlistu) te stručnu i ljubaznu savjetnicu bušenje balona će vam donijeti…

Što? Svratite i sami otkrijte…

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju