Danijela Dvornik već se mjesec dana nalazi na Šri Lanki te uživa u sunčanom vremenu, kupanju, sunčanju te istraživanju lokalnih atrakcija i domaće kuhinje.

U ovoj otočnoj južnoazijskoj zemlji temperature se tijekom cijele godine kreću od 18 do 30 Celzijevih stupnjeva. Ne čudi stoga što Danijela Dvornik na svojem profilu na Instagramu objavljuje fotografije u odjevnim kombinacijama koje većina žena nosi u Hrvatskoj tijekom ljeta.

Na svojem profilu nedavno je podijelila fotografiju u jednostavnoj bijelo-plavoj haljini za plažu koja je istaknula njezinu fit figuru, a koja je rezultat zdrave prehrane i fizičke aktivnosti, o kojima piše na svojem blogu Sve po malo.

Na njezinu blogu naći će se i pustolovine sa Šri Lanke, koju je u prethodnih mjesec dana detaljno upoznala.

Mogu reći da sam upoznala ovu zemlju i ljude, njihovu hranu, da sam prošla autobuse i vlakove, dobar i loš smještaj, lijepe i osamljene plaže, kao i one razvikane. Probala sam gotovo sve od njihove hrane. Bilo je zanimljivo. Sve to čuvam za blog. Još nekoliko dana smo ovdje, a onda idemo u Colombo priuštiti si nekoliko dana čistog hedonizma, spa i bazena, napisala je Danijela Dvornik na svojem profilu na Instagramu.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju