U Zagrebu je sinoć održan Story Hall of Fame. Brojne hrvatske i regionalne zvijezde okupile su se na glamuroznom događanju. Kako i priliči ovakvoj prigodi, poznate dame dale su sve od sebe da zablistaju na crvenom tepihu.

Galerija Danijela Martinović na dodjeli Story Hall of Fame Danijela Martinović na dodjeli Story Hall of Fame Danijela Martinović na dodjeli Story Hall of Fame +1 Susan Kelechi Watson, zvijezda serije This Is Us, na dodjeli nagrada SAG

Baš kao i na oskarovskom ili kanskom crvenom tepihu, pozirale su ispred fotografa u raskošnim modnim izdanjima.

Jedna od dama koja je oduševila svojim modnim odabirom bila je i Danijela Martinović. Splitska pjevačica zablistala je u slojevitoj večernjoj haljini žute boje napravljenoj od tila.

Danijela Martinović na dodjeli Story Hall of Fame Danijela Martinović na dodjeli Story Hall of Fame (Foto: Josip Regovic/Pixsell)

U kontekstu mode dugo se smatralo da je žuta jedna od najriskantnijih boja. Bez razloga, ako pitate modne znalce, jer žuta pristaje baš svakoj puti.

Ova topla boja, među ostalim, simbolizira nadu, sreću, optimizam i pozitivu, a istraživanja su pokazala da stimulira živčani sustav, aktivira memoriju i potiče komunikaciju.

Susan Kelechi Watson, zvijezda serije This Is Us, na dodjeli nagrada SAG Susan Kelechi Watson, zvijezda serije This Is Us, na dodjeli nagrada SAG (Foto: Guliver Images)

Žute toalete čest su odabir svjetskih zvijezda za svečana događanja poput dodjela nagrada, premijera i gala večera jer ih u moćnom kontrastu s crvenim tepihom žute haljine odmah lansiraju u centar pozornosti.

Danijela je ovim izdanjem još jednom potvrdila kako je haljina u žutoj boji definitivno odličan odabir za glamurozne prigode.

Danijela Martinović na dodjeli Story Hall of Fame Danijela Martinović na dodjeli Story Hall of Fame (Foto: Tomislav Miletic/Pixsell)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju