Knjiga "Arsen - Sjećanja" Diane Šetka, predstavljena u srijedu u Zagrebu, biografija je velikog umjetnika Arsena Dedića, o kojemu kroz svoja intimna sjećanja i sa zajedničkom porukom "takvog smo ga voljeli, takvog ćemo ga pamtiti" govore njegovi kolege i prijatelji.

Galerija Danijela Martinović Danijela Martinović na promociji knjige o Arsenu Dediću - 3 Danijela Martinović na promociji knjige o Arsenu Dediću +2 Danijela Martinović na promociji knjige o Arsenu Dediću

Arsen je zaslužio svoju biografiju, danas je svatko ima, a on je nije imao. Imao je zanimljiv život i napravio je jako puno za sve, rekla je Diana Šetka na promociji knjige.

Šetka je rekla da joj je bilo lako raditi na knjizi jer je imala svu pomoć njegovih prijatelja, no žao joj je što, koliko god da je volio Zagreb, nikada nije dobio Nagradu Grada Zagreba.

Uz fotografije, od kojih su mnoge rijetko viđene iz privatnih albuma, knjiga donosi svjedočanstva mnogih s kojima je Dedić surađivao na filmu, u kazalištu, u literaturi.

Tu su, među ostalim, tekstovi Rade Šerbedžije, Tereze Kesovije, Dimitrija Popovića, Zorana Predina, Dragana Despota i najbližih članova njegove obitelji.

Gabi Novak i Matija Dedić na promociji knjige o Arsenu Gabi Novak i Matija Dedić na promociji knjige o Arsenu (Foto: Ivana Nobilo/Cropix)

Njegova supruga Gabi Novak rekla je kako je nakon što je pročitala knjigu vidjela s koliko je ljubavi i poštovanja Arsen bio okružen.

Takva je biografija bila potrebna, slatka je, opipljiva, pitka i napisana vrlo lijepo, ocijenila je.

Na promociji knjige o svojim sjećanjima i osjećajima za Arsena govorili su njegovi prijatelji i kolege, a među njima i pjevačica Danijela Martinović.

Danijela Martinović na promociji knjige o Arsenu Dediću Danijela Martinović na promociji knjige o Arsenu Dediću (Foto: Ivana Nobilo/Cropix)

Pjevačica je na promociju stigla u elegantnoj midi haljini s efektnim printom modne kuće Mona. Haljina napravljena od materijala satenskog sjaja ima kragnu, veliku zlatnu dugmad i nabore na prednjem dijelu te asimetričan rub.

Danijela Martinović u cipelama zbog kojih crna kombinacija izgleda još bolje Danijela Martinović na premijeri predstave Zagrepčanka - 4 Danijela Martinović na premijeri predstave Zagrepčanka - 1 Danijela Martinović na premijeri predstave Zagrepčanka - 2 +1 Danijela Martinović na premijeri predstave Zagrepčanka - 3

Uz višebojnu haljinu pjevačica je nosila svjetloružičaste salonke. Kombinaciju je upotpunila velikim okruglim naušnicama, dok je kosu zavezala u niski rep. (Hina/M.B.)

Danijela Martinović na promociji knjige o Arsenu Dediću - 3 Pjevačica je na promociju stigla u efektnoj haljini modne kuće Mona (Foto: Ivana Nobilo/Cropix)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju