Dan zaljubljenih uvijek je dobra prilika da pokažemo koliko nam je stalo do naših najmilijih. Lidl je ovog Valentinova pripremio zaista jednistven dar – poklon pakete koje je od srca zapakirao sa štićenicima Udruge CeDePe - osoba s cerebralnom i dječjom paralizom Zagreb. Svaki paket „Od srca!“ sadrži bombonijeru s finim pralinama i parfem Suddenly. Kupnjom svakog paketa u Lidlovim trgovinama donira se 1 kuna Društvu osoba s cerebralnom i dječjom paralizom iz Zagreba – CeDePe.

Užurbani tempo života često ne ostavlja mnogo vremena za svakodnevne znakove pažnje pa je ovo prava prilika da svojim voljenima pokažemo da nam je zaista stalo.

Poznato je da se ljubav dijeljenjem množi, pa podijelite ljubav sa svojim najdražima i kupnjom paketa u Lidlovim trgovinama razveselite štićenike Udruge CeDePe, koja omogućuje uvjete za kvalitetan život i socijalno uključivanje djece i odraslih osoba s cerebralnom paralizom.

Udruga CeDePe je tijekom dugogodišnjeg rada omogućavala samostalniji život u zajednici različitim integracijskim aktivnostima i uslugama poput poludnevnog boravka, osobnog asistenta, pomoći i njege u kući, specijaliziranog prijevoza te savjetovanja i informiranja o cerebralnoj paralizi.

U suradnji s relevantnim ustanovama (vrtići, škole, gradovi, udruge, učilišta, javne ustanove) Udruga osmišljava i provodi projekte i programe koji omogućuju što kvalitetniju integraciju djece, mladih i odraslih u redovno obrazovanje, kulturni život, aktivnosti slobodnog vremena i otvoreno tržište rada.

Vizija CeDePe-a je društvo izjednačenih mogućnosti!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju