Uvijek smo potrazi za proizvodima koji će nam osigurati savršeni ten, ali za besprijekornu kožu potrebno je ipak uložiti malo truda. Važno je i zapamtiti da se to neće dogoditi preko noći, ali blistavi ten postiže se prije svega pravilnom njegom, koja ovisi o vašem tipu kože ali i o dobi. Donosimo par korisnih savjeta kako bi vaša koža uvijek bila besprijekorna i savršeno meka na dodir.

Suhoj koži neophodna je pravilna hidratacija

Hidratacija je ključan proces u njezi kože, pogotovo suhe kože. Osim iznutra kožu je potrebno hidratizirati i izvana kako bi ostala zdrava i elastična. Manjak hidratacije prvo se vidi na koži, pa polako gubi svoju elastičnost te postaje beživotna i naborana. Kako bi vaša koža uvijek izgledala svježe, bitna je beauty rutina kože lica, pa prilikom njege provjerite proizvode koje koristite za čišćenje lica kao i serume i kreme. Izbjegavajte proizvode koji sadrže sastojke koji isušuju i birajte radije prirodne formule i one obogaćene hidratantnim sastojcima. Proizvodi za cjelokupnu rutinu kože lica koje preporučujemo jer su posebno formulirani za suhu, pa čak i osjetljivu kožu nalaze se u Moja Oaza Setu za suhu, osjetljivu i reaktivnu kožu u kojem se nalaze nježni Med za čišćenje lica, umirujući Zen serum za lice i hidratantna krema Kolagen&Ceramidi.

Za problematičnu kožu s aknama pobrinite se uz pomoć prirodnih sastojaka

Akne su vrlo česta pojava, ne samo kod mladih osoba u pubertetu, nego ponekad i u odrasloj dobi. Kod akni i prištića, koža postaje crvena i upaljena, a može doći i do postupalne hiperpigmentacije i dugotrajnih ožiljaka. Akne se često pogoršavaju zimi, a poboljšavaju ljeti, ali tokom cijele godine posebno je važno upotrebljavati prave proizvode za njegu koji će umiriti upalu i očistiti kožu, a istovremeno neće isušiti kožu i začepiti pore, kako bi se spriječilo nastajanje novih prištića i mitesera. Za cjeloviti tretman problematične kože odlučite se na kupnju Moja Oaza Seta za problematičnu, masnu i mješovitu kožu lica koji u sebi sadrži učinkovitu Kremu za akne, umirujući serum za lice Zen, blagu čistilicu Med za čišćenje te nježnu kremu Kolagen&Ceramidi.

Ublažite hiperpigmentaciju učinkovitim sastojcima

Životni stil i prehrambene navike, većini će nas ostaviti tragove na koži. Sunčanje bez adekvatne zaštite, nezdrava prehrana, hormonalna neravnoteža, onečišćenje zraka te neodgovarajući kozmetički proizvodi značajno će ubrzati proces starenja. Uz pojavu prvih bora i finih linija, hiperpigmentacija je pojava s kojom se susreće sve veći broj žena. Mrlje se najčešće pojavljuju na najizloženijim područjima kože, na licu i rukama, a novim izlaganjem na sunce postaju sve vidljivije. Kako biste spriječili pojavu hiperpigmentacije, ali i ublažili ili odgodili pojavu bora, za vašu beauty rutinu preporučujemo proizvode sa C vitaminom te hidratantnim i bogatim sastojcima poput hijalurona i kavijara koji se nalaze u Luxea Setu za blistavu kožu lica Trio. Ovaj set sadrži proizvode posebno namijenjene dubinskoj hidrataciji, smanjenju bora i hiperpigmentacije uz učinkoviti Beauty Elixir serum za lice, hidratantnu Velvet Caviar kremu za lice, te hranjivu Glow okoloočnu kremu.

Mladolik izgled moguć je uz pravilnu njegu

Opuštena koža, nedostatak elastičnosti i bore, to su sve znakovi starenja koji dodaju godine našem licu i te simptome uvijek pokušavamo zaustaviti ili barem malo odgoditi. Prve bore možemo primijetiti već s 30 godina, a pojavljuju se uz rub usana, oko očiju i na čelu. Što smo stariji koža postaje tanja, gubi svoju elastičnost i tonus pa su bore sve dublje i vidljivije. Kako biste usporili pojavu bora i umanjili vidljivost postojećih, prvi korak je održati kožu elastičnom i hidratantnom, a to je moguće sa proizvodima koji sadrže sastojke sa puno vitamina i minerala poput kavijara, te ovlažuju poput hijalurona, a također treba održati dotok hranjivih tvari u tkivo kože pravilnim pilingom. Za cjelokupni tretman i blistavu kožu lica preporučujemo korištenje Luxea Max seta u kojem se nalazi 5u1 Zlatna maska za nježnu enzimsku eksfolijaciju, vitaminski serum Beauty Elixir, učinkovita okoloočna krema Glow te bogata krema za lice Velvet Caviar za trenutni i dugoročni efekt mladenačkog i odmornog izgleda kože lica.

Brendovi LUXEA i MOJA OAZA hrvatske kompanije Anzotica Cosmetics donose proizvode vrhunske kvalitete uz koje će vaša koža izgledati besprijekorno, a osim u ljekarnama, proizvode možete kupiti uz besplatnu dostavu i putem Anzotica Cosmetics web shopa, gdje su navedeni proizvodi dostupni kako pojedinačno, tako i u raznim setovima za njegu po promo cijenama.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju