Ako ste u potrazi za sadržajem koji će razveseliti i vas i vaše najmlađe, rješenje se možda krije u odlasku u kino i zajedničkom gledanju animiranog filma "Pjevajte s nama 2".

U kina je, naime, stigao novi nastavak priče o Buster Moonu i njegovoj zvjezdanoj ekipi uz svjetske glazbene hitove Shawna Mendesa i kultnog rock-sastava U2.

Optimistična koala Buster i njegova ekipa intenzivno se pripremaju za svoj najekstravagantniji nastup do sada. No, pred veselo glazbeno društvo postavljen je velik izazov: na scenu moraju vratiti umirovljenu najveću rock-zvijezdu na svijetu - Claya Callowaya.

Markantnom lavu Callowayu u orginalnoj verziji glas je posudila glazbena ikona Bono Vox, a u sinkroniziranoj hrvatskoj verziji to je Robert Ugrina.

Sjajnu postavu hrvatskih glumaca čine: Goran Navojec, Mila Elegović, Ervin Baučić, Dražen Bratulić i mnogi drugi.

Slika nije dostupna "Pjevajte s nama 2": Crtić koji će razveseliti kraj godine djeci i odraslima

Film "Pjevajte s nama 2", koji je nastao u studiju Illumination, kombinira desetke klasičnih rock i pop-hitova, energične izvedbe, umjetnost od koje zastaje dah, kao i prepoznatljiv smisao za humor Chrisa Meledandrija, koji je film producirao zajedno s Janer Healy.

KAKO DO ULAZNICA?

Ako s vašim najmlađima želite uživati u ovoj animiranoj glazbenoj priči, imamo dobru vijest. U suradnji s Editusom darujemo vam 2 x 2 ulaznice u bilo kojem Cinestar ili Cineplexx kinu.

Kako do ulaznica? Do 16. prosinca u 12 sati na e-mail info@zadovoljna.hr pošaljite nam odgovor na pitanje "Tko je vaš omiljeni glazbenik/ca i zašto?". Uz odgovor pošaljite i vaše ime i prezime, broj mobitela i grad i kino u kojem želite gledati film.

Naslov, odnosno predmet e-maila neka bude "Pjevajte s nama 2".

Stručni žiri, sastavljen od predstavnika uredništva Zadovoljna.hr, odabrat će najkreativnije odgovore koji će osvojiti ulaznice. Dobitnice će biti objavljene na našem portalu (u ovom članku) 16. prosinca 2021. do 18 sati, a svaku od njih ćemo i kontaktirati vezano za preuzimanje osvojenih ulaznica.

***

Dobitnice ulaznica su Nika Duvančić i Maja Ćurčić Bajt.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju