Sjajna animirana franšiza studija Illumination donosi novi nastavak priče o Buster Moonu i njegovoj zvjezdanoj ekipi uz svjetske glazbene hitove Shawna Mendesa i kultnog rock sastava U2.

Optimistična koala Buster i njegova ekipa intenzivno se pripremaju za svoj najekstravagantniji nastup do sada. No, pred veselo glazbeno društvo postavljen je velik izazov: na scenu moraju vratiti umirovljenu najveću rock-zvijezdu na svijetu - Claya Callowaya.

Markantnom lavu Callowayu u orginalnoj verziji glas je posudila glazbena ikona Bono Vox, a u sinkroniziranoj hrvatskoj verziji to je Robert Ugrina.

Sjajnu postavu hrvatskih glumaca čine: Goran Navojec, Mila Elegović, Ervin Baučić, Dražen Bratulić i mnogi drugi.

Ovoga puta Buster želi održati novu predstavu u kazalištu Crystal Tower u glamuroznom Redshore Cityju. Busterovu ekipu čine prasica Rosita, rokerski dikobraz Asha, ozbiljna gorila Johnny, sramežljiva slonica Meena i svinjski provokator Gunter.

Scenarij i režiju naslovne pjesme potpisuje priznati redatelj Garth Jennings, a najistaknutiji hitovi u crtanom filmu su oni kultnog rock-sastava U2: I still haven’t found what I am looking for i Alicije Keys: Girl On Fire.

Popis ostalih glazbenih hitova uključuje:

Shawn Mendes: There's Nothing Holdin' Me Back

Ariana Grande: Break Free

U2: Where the Streets Have No Name

Billie Eilish: Bad Guys

Whitney Houston: Higher Love

Prince: Let’s Go Crazy

Film je producirao osnivač i izvršni direktor Illuminationa Chris Meledandri i Janet Healy. Pjevajte s nama 2 kombinira desetke klasičnih rock i pop-hitova, energične izvedbe, umjetnost od koje zastaje dah, kao i prepoznatljiv Meledandrijev smisao za humor.

U kinima SINKRONIZIRANO od 9. 12. 2021.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju