Što ako vas jedna slučajna SMS poruka dovede do ljubavi vašeg života? Pitanje je na koje film Ponovno ljubav pokušava dati odgovor. Dijelimo ulaznice za ovu romantičnu komediju s Priyankom Chopra Jonas, Samom Heughanom i Nickom Jonasom uz koju ćete se opustiti i uživati.

Galerija Premijera filma Ponovno ljubav u New Yorku Premijera filma Ponovno ljubav u New Yorku Film Ponovno ljubav +14 Film Ponovno ljubav U kina 18. svibnja stiže romantična komedija Ponovno ljubav inspirirana ekranizacijom popularnog romana koja donosi dašak modernog duha u ovaj žanr. Uz svojevrstan dodatak globalne zvijezde Celine Dion, kanadske pjevačice, kraljice power balada i pobjednice Eurovizije 1988. godine, koja u filmu glumi samu sebe, Ponovno ljubav moderna je romantična komedija koja spaja megazvijezde glazbe, filma i TV svijeta.

Film Ponovno ljubav Film Ponovno ljubav Foto: Con Film

Trailer filma pokazuje neobični način na koji se upoznaju glavni likovi te koju ulogu u tome ima Celine Dion. Što ako vas nasumična SMS poruka dovede do ljubavi vašeg života? U ovoj romantičnoj komediji, suočavajući se s gubitkom zaručnika, Mira Ray šalje niz romantičnih poruka na njegov stari broj mobitela ne shvaćajući da je broj dodijeljen novom službenom telefonu Roba Burnsa. Novinar Rob je očaran iskrenošću u divno ispovjednim tekstovima. Kad dobije zadatak odraditi intervju s megapopularnom Celine Dion, traži njezinu pomoć kako osobno upoznati Miru... i osvojiti njezino srce.

 

Scenarij i režiju potpisuje Jim Strouse (New York, I Love You, People Places Things, The Incredible Jessica James), glavne uloge nose Priyanka Chopra-Jonas (serije Quantico i nadolazeća Citadela, filmovi Matrix: Uskrsnuća, Baywatch) i Sam Heughan (hit serija Outlander, filmovi Bloodshot i To Olivia, u kojem je glumi kultnog američkog glumca Paula Newmana), a Celine Dion vidjet ćete u nesvakidašnjoj ulozi gdje će upravo ona pomoći spojiti novinara Roba i ilustratoricu Miru. U cameo ulozi pojavljuje se i Priyankin stvarni muž Nick Jonas, glumac (serija Kingdom, film Jumanji 2), kantautor i dio svjetske pop senzacije The Jonas Brothers.

Premijera filma Ponovno ljubav u New Yorku Premijera filma Ponovno ljubav u New Yorku Foto: Con Film

Ponovno ljubav od 18. svibnja kreće u svim kinima, a soundtrack filma obećaje čak pet novih pjesama velike Celine Dion, uz šest prijašnjih hitova među kojima su „It's All Coming Back to Me Now', "All by Myself" i "That's the Way It Is".

Osim u Celine Dion, gledatelji će uživati i u privlačnoj glumačkoj postavi – Priyanka Chopra-Jonas, Nick Jonas i Sam Heughan već godinama mame pozornost svojim izgledom, ambasadorskim ugovorima s luskuznim brendovima i čestim nominacijama na listama najzgodnijih ljudi u showbizu.

Kako do ulaznica?

Obožavatelje lika i djela slavne pop-ikone razveselit će vijest da vam u suradnji s Con Filmom darujemo 5 x 2 ulaznice u kinima Cineplexx City Center one Zagreb East i Split.

Sve što trebate napraviti je do 22. svibnja 2023. na e-mail: admin@con-film.com poslati  svoj opis najsmješnije priče sa spoja.

Uz odgovor pošaljite i svoje ime i prezime, broj mobitela i grad u kojem želite gledati film.

Naslov, odnosno predmet e-maila neka bude ''Ponovno ljubav''.

Stručni žiri, sastavljen od predstavnika Con Filma, odabrat će najkreativnije odgovore koji će osvojiti ulaznice te dobitnice kontaktirati vezano za preuzimanje osvojenih ulaznica.
 

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Con Film po najvišim profesionalnim standardima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju