Dok razmišljate o popisu poklona i kupnji sitnica koje će razveseliti vaše najdraže, na istom popisu pronađite mjesto za sebe jer su počela velika sniženja na kojima si možemo priuštiti dugo željeni nakit s kojim je svaka prilika posebna.

Galerija Argentum Argentum Argentum +4 Argentum

 U namjeri da usrećimo svoje najbliže prečesto zaboravljamo misliti na sitnice koje dugo priželjkujemo, ali uvijek padnu u drugi plan jer u tom trenutku postoji nešto važnije čemu pridajemo svoju potpunu pažnju. Vrijeme izgovora završava početkom Black Friday ponude koju donosi Argentum jer si na velikom sniženju možete priuštiti satove ili pravi komad srebrnog nakita koji će vas još godinama podsjećati na trenutak u kojem ste napokon sebe stavili na prvo mjesto.


Nakit je pametna investicija koja traje vječno. Taj jedinstveni poklon koji nikada ne silazi s liste želja može se nositi godinama i u svakoj prilici. Jedino je pitanje kako odabrati samo jedan komad u tako primamljivoj i bogatoj ponudi. Bilo da se radi o decentnim naušnicama, klasičnoj ogrlici, srebrnom lancu s 18-karatnom pozlatom ili ogrlicama koje ćete nanizati ako se odlučno želite istaknuti u masi, odabir je samo na vama. Pritom imajte na umu kako pogrešnog izbora nema jer si darujete poklon trajne vrijednosti biran s ljubavlju.

Argentum Argentum Foto: Argentum

Ulazimo u najljepši period godine, u kojem su osmijesi i sreća apsolutni imperativ i cilj koji želimo ostvariti svakim svojim postupkom. Mala kutijica koja skriva komad nakita o kojem dugo sanjamo – zaokružite godinu iza sebe i poklonite si znak pažnje koji dugo priželjkujete i koji će trajati godinama. Argentum je skrojio posebne Black Friday popuste do 70 % koji će trajati do 28. studenog zahvaljujući kojima ćete pronaći idealne srebrne komade nakita koji će uz vas biti u svakoj prilici.


Klasičarke koje pomno biraju decentne komade nakita u ponudi mogu pronaći srebrne naušnice raznih oblika i dužina, a pri odabiru bi vam mogla pomoći i ponuda ogrlica, koje ćete lako spariti u fantastičan duo koji podiže svaku odjevnu kombinaciju. Ne možete pogriješiti niti s decentnom narukvicom koja se lako kombinira uz dnevne, ali i večernje blagdanske kombinacije i pomaže vam da zasjate u punom sjaju. Bez straha odaberite nakit koji će biti odraz vašeg karaktera i koji će svojim sjajem naglasiti vašu posebnost.

Argentum Argentum Foto: Argentum

Osim srebrnog nakita i nakita s pozlatom uz koji nam svaka prilika možete biti posebna, na Black Friday popustu koji vas čeka u Argentumu do 28. studenog pronaći možete i satove, koji su sniženi čak 50 %.


Odabir nije lak jer se u bogatoj ponudi nalaze satovi u zlatnoj i srebrnoj boji, ali i oni s kožnatim remenom. Osim klasičnih satova, za sve one koji se žele istaknuti u masi tu su i satovi s cirkonima i ukrašenim kućištima, koja dodatno naglašavaju ukras na vašoj ruci koji će biti teško ne zamijetiti. Ako vam je na listi želja pametni sat, možete ga odmah s nje maknuti jer se na sniženju nalaze i pametni satovi s punjivom baterijom koji će bilježiti vaš dnevni bioritam i sve aktivnosti.


Do 28. studenog iskoristite odličnu ponudu Argentuma uz koju ćete si priuštiti poklon iz snova bez dubokog posezanja u džep. Uz pristupačnu cijenu i bogatu ponudu lako je pronaći idealan poklon za sebe kojim ćete zaokružiti godinu na izmaku.

 

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Argentum po najvišim profesionalnim standardima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju