David Beckham proslavio je 42 rođendan u društvu svoje obitelji. Na Instagram profilima njegove djece pojavile su se poruke koje bi poželio svaki otac


Najveće blago 42. godine starog Davida Beckhama je njegova obitelj. Bivša nogometna zvijezda rođendan je proslavila upravo u njihovom društvu, a od skupih poklona najdraže su mu bile njihove čestitke i izljevi ljubavi.

 

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on

Na Davidovom Instagram profilu pojavila se fotografija sa sinovima: 18 godišnjim Brooklynom, 14-godišnjim Romeom, 12-godišnjim Cruzom te petogodišnjom kćerkicom Harper Seven na rođendanskom doručku, kojeg je snimila njegova supruga.

 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on


Sretan rođendan, tatice od tvojih dviju najdražih cura. Volimo te tako puno, napisala je Victoria Beckham na svojem Instagram profilu uz fotografiju s jedinom kćeri.

 

A post shared by Romeobeckham (@romeobeckham) on


Željama se pridružio i najmlađi sin Cruz koji mu je poručio da je najbolji tata na svijetu, a Romeo se složio s tim i dodao da je uz to i vrlo cool. Volim te puno napisao mu je i najstariji sin Brooklyn koji je za svoju čestitku dobio više od pola milijuna lajkova iz cijelog svijeta.

 

 

A post shared by Cruz Beckham (@cruzbeckham) on

 

 

A post shared by bb (@brooklynbeckham) on

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju