Hrvatski dječji modni brend daVida's modne dizajnerice Andree Cmrečki predstavio je novu mini kolekciju 'back to school'. Mini kolekcija pokazuje razne kombinacije kako se obući za odlazak u školu ili vrtić uz najudobnije materijale i dezene koje su biralama sama djeca

Domaći modni brend daVida's dizajnerice Andree Cmrečki namijenjen prvenstveno djevojčicama i dječaciman predstavio je novu kolekciju 'back to school'  čiji je naglasak na ležernosti i nesputanosti kretanja, što je kod djece iznimno bitno.

Materijali u kolekciji 'back to school' su pamučni jersey, razna pletiva fine mješavine i lake za održavanje

Suknje su napravljene s renderima u struku tako da djevojčice mogu provesti cijeli dan u njima, a da im nije neudobno i da ih ništa ne steže. Slojevitost odijevanja jedna je od karakteristika kolekcije, daVida's predlaže kombinacije tajica na koje ide suknja, majica s prslukom ili vesticom, te jakna.

Materijali u kolekciji su pamučni jersey, razna pletiva fine mješavine i lake za održavanje. Crna boja je postavljena kao izazov i odgovor na dječje viđenje i želje u modnom kombiniranju. Naime, u nastanku ove mini kolekcije sudjelovala su sama djeca. Razigranost daju crno-bijele pruge, a cijela kolekcija je zamišljena monokromatski s detaljima u živim bojama s kojima sve dobiva jednu novu priču.

DaVida's je izvorna hrvatska modna marka nastala spajanjem mode i likovnog stvaralaštva. Dugogodišnje iskustvo u modi i svakodnevno stvaralaštvo njegove kreatorice Andree Cmrečki brendu daje raznolikost i izniman doprinos u kvaliteti. Inspiriran djecom i ljudima iz svakodnevnog života, uspomenama na djetinjstvo, modom 20/30-ih godina 20. stoljeća, pismima, glazbom i ljubavlju svake vrste, daVida's je zamišljen prvenstveno za djecu i njihov čarobni svijet, iako prepoznat i u svijetu odraslih.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju