Otkrijte novitete brendova Police, Yalea, Philipp Plein, Furla i Fila

Renomirana talijanska tvrtka De Rigo Vision, svjetski lider u proizvodnji i distribuciji sunčanih naočala, predstavila je nove kolekcije prestižnih modnih brendova za sezonu proljeće/ljeto 2023. Kolekcije i veliku ponudu sunčanih naočala brendova Police, Yalea, Philipp Plein, Furla i Fila s oduševljenjem su pogledali svi prisutni. Među posjetiteljima je, uz predstavnike medija, bio i pjevač Damir Kedžo koji je vrlo brzo odabrao svoje favorite.


Tvrtka De Rigo Vision ponovo je dokazala svoju visoku etabliranost na domaćoj i međunarodnoj modnoj sceni predstavljajući kvalitetne naočale vrhunskog stila, a istovremeno odražavajući prepoznatljivu talijansku estetiku.


Najnovije kolekcije za sezonu proljeće/ljeto 2023. nude veliki izbor različitih stilova i nijansi koji se lako prilagođavaju svačijem ukusu, a u kojima će sigurno svi uživati u sunčanim danima.

 

POLICE

PR PR Foto: PR

 

Ženska kolekcija Police predstavlja stilove naočala sa snažnim identitetom – odvažne, šarene i posebne. U kolekciji je dostupno šest sunčanih naočala i šest dioptrijskih naočala, a dizajn svake od njih odražava duh brenda u upečatljivim i gradualnim nijansama. Kolekcija se posebno ističe po acetatima vrhunske kvalitete, a krase ju ukrašeni geometrijski motivi i ugrađeni detalji glitera. Ove naočale utjelovljuju stil prave Police žene s istaknutom osobnosti i koja uvijek prati najnovije trendove.


U muškoj kolekciji vidljiv je prepoznatljiv odraz brenda zahvaljujući bestselerima koji su rekreirani u suvremenijem ruhu. Posebno se ističu oblici naočala – od stilova s dvostrukim profilom iz kasnih osamdesetih godina pa do stilova iz devedesetih s prepoznatljivim elementima kao što je slovo „P“ i krilati logo. Geometrijski oblici, kvalitetni i sofisticirani materijali, plava leća te okviri od beta titana karakteriziraju sve modele.

 

YALEA

PR PR Foto: PR

 

Nova Yalea kolekcija može se opisati u tri riječi: elegantno, ženstveno i šareno. Cilj je promovirati suvremene žene, njihovu jedinstvenost i prirodnu ljepotu, a stilovi naočala su dizajnirani da istaknu lice svake žene. Visokokvalitetne i moderne sunčane i dioptrijske naočale karakteriziraju geometrijski oblici i unikatni detalji. Šareni i privlačni acetati, kombinacije prozirnih folija i kontrasta zaslužne su za elegantne naočale čistih linija.

 

 

PHILIPP PLEIN

PR PR Foto: PR

 

Zabavno, provokativno i s prizvukom Rock'n'Rolla, riječi su koje najbolje opisuju novu Philipp Plein kolekciju. U skladu s prepoznatljivim karakteristikama brenda, ova kolekcija ističe se profinjenim oblicima, maksimalističkim detaljima i dekorativnim elementima. Naočale su dizajnirane za samopouzdane žene i muškarce koji se ne boje istaknuti i pokazati svoju osobnost. U fokusu kolekcije su predimenzionirani oblici pojačanog volumena s odvažnim ukrasnim elementima kao što su lubanje, nitne i kristali. Svi detalji naglašavaju raskoš cijele kolekcije, kao i šesterokutni 'PP' logotip.

 


FURLA

PR PR Foto: PR

 

Furla predstavlja elegantnu, šarenu i kolekciju punu osobnosti. Kroz sunčane naočale i dioptrijske okvire spaja inovaciju i tradiciju, dok istovremeno slavi prepoznatljiv talijanski stil brenda. Sofisticiran i bezvremenski izgled postignut je kroz nove stilove i reinterpretaciju bestsellera koji podsjećaju na palete boja. Naočale su dostupne u intenzivnijim i svjetlijim nijansama s punim bojama ili u kombinaciji s prozirnim folijama koje utjelovljuju karakter ovog brenda. Posebni detalj kolekcije je kultni logo 'Arch' koji se pojavljuje u nekoliko različitih varijanti - izrađen od metala na krilcima, na vidljivoj unutarnjoj jezgri koja se vidi kroz prozirne acetate ili kao složeni ukrasni detalj oko leća.

 

 


FILA

PR PR Foto: PR

 

Stil FILA sunčanih naočala odražava dvije strane brenda, onu klasičniju i elegantniju te onu suvremeniju čiji je fokus na modu i lifestyle. Kroz ovu kolekciju nastoji se poboljšati stil i dugogodišnja povijest brenda te uvijek uz originalne detalje unijeti dašak novoga, a cilj je privući što veću ciljanu publiku i interpretirati FILA identitet kroz 27 novih stilova. Fleksibilna krilca od dvije različite veličine, ukrasni detalji i boje inspirirane pop artom glavne su karakteristike svih modela.

 

Modeli iz SS2023 kolekcija dostupni su u maloprodajnoj mreži De Rigo partnera.



Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju