Žena prvog čovjeka Francuske Carla Bruni svojim je obožavateljima priredila pravu poslasticu. Pokrenula je internetsku stranicu na kojoj otkriva detalje života s predsjednikom u palači Elsyee te nudi modne savjete za modernu ženu, međutim samo nekoliko minuta nakon dizanja stranica se srušila zbog velike posjećenosti.

Carla Bruni, žena koja je od svog supruga Nicolasa Sarkozyja mnogo viša, što ipak ne umanjuje njihovu ljubav, bacila se u poslovne vode te je osnovala internetsku stranicu namijenjenu ženama koje žele dobro izgledati i isto se tako osjećati. Čini se kako Carla nije računala na toliki broj obožavatelja jer se stranica samo nekoliko minuta nakon dizanja srušila.

Prva dama je najavila da će na webu posjetiteljima otkriti detalje iz života s predsjednikom u palači Elysee, a želja joj je i promovirati svoj humanitarni rad kao ambasadorice Globalnog fonda za borbu protiv AIDS-a, tuberkuloze i malarije.

 

Želja joj je promovirati humanitarni rad u ulozi ambasadorice Globalnog fonda za borbu protiv Aids-a, tuberkoloze i malarije

Stranica obiluje njezinim fotografijama, a svojim izgledom podsjeća na stanicu nekog modnog časopisa. 

Carla Bruni je osmislila jednostavan vodič za modernu ženu, no  problemi su se javili već na samom početku. Kvar je otklonjen nakon dva sata pa su obožavatelji mogli uživati u čarima i savjetima ove lijepe prve dame.

Carla Bruni je pronašla modnu suparnicu

Modni rat Michelle Obame i Carle Bruni

Bivša 41-godišnja manekena još uvijek izgleda odlično i dalje plijeni pažnju mnogih muškaraca.

Prošli mjesec Carla i njezin suprug, predsjednik Francuske susreli su se s Michelle i Barackom Obamom na summitu G20.  Žene poput Michelle i Carle su poznate po tome da koriste servise poput Facebook i Twittera, ali na njemu ne iznose detalje iz svog privatnog života. Čini se kako je Carlina stranica novi put prema otkrivanju vlastite privatnosti svojim obožavateljima.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju