Saudijska princeza Deena Aljuhani Abdulaziz njeguje modni stil pomalo neočekivan za jednu pripadnicu kraljevske obitelji, ali upravo je zbog posebnog stila stručnjaci proglašavaju jednom od najbolje odjevenih žena u modnim krugovima i šire

Saudijska princeza Deena Aljuhani Abdulaziz vlasnica je dva ekskluzivna butika D'NA u Rijadu i Dohi i potpuno je posvećena modi. Redovito posjećuje tjedne mode koji se održavaju u svjetskim metropolama u potrazi za odjevnim komadima koji će se naći u ponudi njezinih butika.

Modni stručnjaci Deenu hvale zbog njezinog prepoznatljivog i eklektičnog stila. Zahvaljujući zanimljivim modnim odabirima znatno se razlikuje od europskih princeza koje se obično uzimaju kao primjer sjajno odjevenih žena.

Mnogi smatraju da je stilom odavno nadmašila Catherine Middleton koja je nekoliko godina zaredom proglašavana najbolje odjevenom članicom kraljevskih obitelji i sigurni su da će je uskoro 'izgurati' s tog trona.

Princeza Deena nije jedina modno 'hrabra' pripadnica kraljevskih obitelji čiji je stil nadaleko hvaljen - njeno visočanstvo šeiku Mozu bint Nasser proglašavaju jednom od najbolje odjevenih žena na svijetu.

Sviđa li vam se stil princeze Dijane?

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju