Bez obzira na to volite li više traperice, suknje, finjak hlače ili haljine, u proljetnim mjesecima jedan komad obuće savršeno paše na svaki od tih odjevnih predmeta. Pričamo o sandalama na visoku potpeticu.

Iako moramo još malo pričekati na temperature dovoljno visoke da zablistamo u sandalama, nikad nije rano krenuti s potragom za modelom koji ćete htjeti iznositi ovo proljeće.

Sandale koje će biti najbolji partner svakoj ženstvenoj i elegantnoj kombinaciji i u kojima noge izgledaju posebno dobro u svojoj novoj kolekciji ima i popularni brend obuće Deichmann.

Sandale iz Deichmanna s potpeticom visine osam centimetara savršeno će ići na traperice, suknje, proljetne haljine..., a cijena od 229 kuna čini ih dodatno privlačnima.

Ove bež sandale imaju remenčiće ukrašene cirkončićima na prednjem dijelu, a identičan remenčić veže se oko zgloba, što ih čini stabilnijima i lakšima za hodanje.

Zahvaljujući cirkončićima sandale su nosive u svim situacijama, od kave s prijateljicom na proljetnom suncu do nekih elegantnijih prigoda.

Za kavu na suncu bit će vam dovoljne traperice, pamučna majica i sako da izgledate top, a za svečanije prigode lepršava cvjetna haljina u kombinaciji s ovim sandalama bit će pun pogodak.

NOVA DEICHMANNOVA KOLEKCIJA

Inače, ove sandale tek su dio nove Deichmannove kolekcije za proljeće/ljeto 2021. Za novu sezonu ova je trgovina obućom
predstavila modele u zemljanim i nježnim bojama. Nova kolekcija oduševit će ljubitelje jednostavnijih modela, ali i one koji se usude kombinirati jarke boje idealne za nadolazeće toplije dane.

U Deichamnnu su u obzir uzeli i trenutačnu situaciju pa se nova kolekcija vratila na jednostavne modele tenisica, a povećana sportska aktivnost odrazila se i na sportski dio kolekcije, kao i na multifunkcionalne torbe i ruksake.

Velika novost dolazi i u romantičnoj kolekciji za mladenke, prvoj koju je Deichmann pripremio za sva nadolazeća ljetna vjenčanja.

Na kraju, ali ne i najmanje bitno, za vječnu eleganciju u novoj kolekciji predstavljeni su različiti modeli salonki, sandala na visoku petu, japanki te natikača s glomaznim potplatima. Toplije vrijeme bit će idealno i za niske i lagane proljetne čizmice.

Kako izgledaju ženstvene bež sandale ukrašene cirkonima, ali i drugi komadi iz nove Deichmannove kolekcije, pogledajte u našoj galeriji.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju