Dnevni boravak najčešće je centar kuće, mjesto gdje se okupljaju obitelji i posjetitelji. Ondje razgovaramo, opuštamo se i zabavljamo.

Na naše raspoloženje može utjecati upravo namještaj koji se ondje nalazi. Stoga možemo zaključiti kako se prvenstveno fokusiramo na namještaj dnevne sobe prilikom uređenja kuće.

Volite otmjene aute ali ne možete si ih priuštiti? Probajte samo sa stražnjim dijelom u svojoj dnevnoj sobi. Udoban, luksuzan Aston Martin DB6, upravo poput onoga u koji bi sjeo James Bond kada bi poželio pogledati dobar film u svome domu. 

Wave Chaise je novi koncept za tinejdžere jer sadrži baš sve što oni trebaju prilikom opuštanja. Uživajući na njemu mogu gledati televiziju, igrati video igrice, pisati domaću zadaću, slušati CD, čitati knjigu, razgovarati na telefon ili jednostavno odspavati. 

Neki namještaj inspiriran je oralnom higijenom, poput četkice za zube. Može biti udoban za odmor, no možda ne toliko i za neke druge aktivnosti. 

Ako ne patite na tradicionalnost, jedinstven i pametan namještaj koji možete vidjeti u galeriji fotografija može biti baš za vas.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju