Veliki ormar u koji stanu sve vaše stvari jedan je od najljepših i ženama najdražih mjesta u stanu. Ukoliko imate prostora, pronađite idealni kutak i dobrom organizacijom ga pretvorite u mjesto iz snova

Razmislite što sve želite u ormaru: ladice za sitne stvari poput donjeg rublja i čarapa, vješalice za košulje i odjela te one sitnije na kojima ćete držati marame i kravate, te poseban dio za cipele

Glavna junakinja iz filma Seks i grad, Carrie je umjesto zaručničkog prstena poželjela veliki ormar u koji će stati sve njezine cipele i odjeća. Razmazite se i učinite isto, no ne čekajte Facu, sami ostvarite svoje snove.

Ukoliko u stanu imate sobu koju ne koristite ili kutak koji stoji prazan priuštite si veliki ormar. Rasporedom i pravilnim odabirom polica napravite ćete prostor u koji možete spremiti sve stvari, uključujući i cipele.


Razmislite što sve želite u ormaru: ladice za sitne stvari poput donjeg rublja i čarapa, vješalice za košulje i odjela te one sitnije na koje ćete u savršenom redu držati remenje, marame i kravate te posebni dio u koji ćete složiti cipele samo su neke od ideja koje će vam svako jutro izmamiti osmijeh na lice.

Posebnu pažnju posvetite kutnom dijelu ormara, uz pomoć dobrog dizajna i polica izrađenih po mjeri možete iskoristiti prostor te ukoliko je to potrebno i u ovaj dio dodati element s vješalicama.

Ormar u dječjoj sobi

Ormar u dječjoj sobi zna predstavljati veliki problem. Najbolje rješenje je ormar koji će 'rasti' s djecom.

Rasporedom ladica, polica i vješalica uredite ga tako da s vremenom možete mijenjati njihovu namjenu i omogućiti djetetu da samo dođe do stvari koje mu trebaju.


Na dno ormara smijestite ladice u koje dijete može samo spremati igračke, a kada naraste lako ćete napraviti prenamjenu. na police u ormaru možete staviti pomićne košare koje će vam olakšati spremanje dok je dijete maleno, a kasnije ćete ih lako izvaditi i robu slagati samo na police.

Funkcionalan ormar uštedjeti će vam vrijeme prilikom spremanja za posao, a navečer ćete odlaziti na spavanje smireni znajući da su sve stvari na za to predviđenom mjestu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju