Spremate se na put, izlet ili jednostavno želite biti bolje organizirani. Predlažemo nekoliko malih, praktičnih savjeta za bolju organizaciju u vašem domu i to korištenjem uobičajenih kućnih pomagala koje već imate.

Imate vješalicu za kapute u hodniku? Taj korisni predmet može izvrsno poslužiti i za vaše ogrlice koje obično držite u nekoj kutiji.

Spremate se za skijanje i želite ponijeti i pribor za šivanje. Uzmite praznu kutiju za šibice i u nju smjestite dva konca i iglu za šivanje. Kutija je dovoljno velika i za nekoliko dugmadi

Povješajte raznobojnu bižuteriju na vješalicu koju možete montirati na zid spavaće ili dnevne sobe. Tako će ogrlice, kada ne ukrašavaju vaš vrat, izvrsno dekorirati zid sobe.

Lak za nokte (ni)je namijenjen samo vašim noktima. Naime, ukoliko imate nekoliko bočica različitih lakova za nokte, njima možete prebojati vaše ključeve.

Tako ćete uvijek znati koji ključ otvara određenu bravu. Crveni za drvarnicu, ljubičasti za kućna vrata...

Vrećica za rublje za pranje u mašini može poslužiti i kao štitnik za osjetljivo posuđe koje želite oprati u stroj za pranje suđa.

Stavite delikatne šalice i tanjuriće u mrežastu vrećicu za rublje i pažljivo posložite u perilicu posuđa. Tako ćete ga zaštititi od mogućih lomova.

Stavite delikatne šalice i tanjuriće u mrežastu vrećicu za rublje i pažljivo posložite u perilicu posuđa. Tako ćete ga zaštititi od mogućih lomova

Spremate se za skijanje i želite ponijeti i pribor za šivanje. Uzmite praznu kutiju za šibice i u nju smjestite dva konca i iglu za šivanje. K tome, kutija je dovoljno velika i za nekoliko dugmadi.

Visoka prozirna vaza stoji već dugo na vrhu kuhinjskih ormarića. Dobili ste je kao poklon, no prevelika je za vaše omiljene kitice cvijeća.

Stavite li u nju nekoliko rola toaletnog papira i smjestite li je na pod kupaonice, dobit ćete efektan i zanimljiv držač papira.

Ne bacajte kutiju za 6 pack pivo, jer ona će izvrsno poslužiti kao savršeno organizirana kutija za piknik. U jedan pretinac stavite pribor za jelo, u drugi začine, treći salvete....

Sačuvajte kartonska rolica sredine toaletnog papira i u njih pospremite produžne kablove, telefonske žive i sve ono što vam ne treba uvijek, a morate imati u svom domu.


Izgleda dobro, kablovi se neće petljati, a ako sve skupa stavite u kutiju ili pospremite na zid ostave, uvijek ćete imati organiziran dom.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju