Kako bi uistinu uživali u toplini svog doma u Meblu vas očekuje nova kolekcija Miotto garnitura, blagovaona i sastava za dnevni boravak. Za miran san tu je novi Jogi program za zdravo spavanje, s mnoštvom novih madraca, Jogi postelja i podnica

Doživite vrhunski osjećaj spavanja na madracima najnovije generacije i pružite svome tijelu zasluženi odmor.

Organski uzgojen pamuk, lateks pjena, madraci prilagođeni težini osobe, posebna visina madraca s obzirom na potrebe korisnika samo su neke od karakteristika novog Jogi programa.

Posebno ističemo Sumo madrac koji ima posebnu ojačanu jezgru i pogodan je za osobe povećane težine, čak do 150 kg, uz garanciju Jogi kvalitete.

Pripremljena je i nova kolekcija Jogi madraca za djecu, nove Jogi postelje sa posebnim dekorativnim rubom, estetski još atraktivnije uz tradicionalnu Jogi kvalitetu.

Dnevni broravci i blagovaone ravnih linija i zagasitih tonova čine pravu oazu u kombinaciji s atraktivnim rasvjetnim tijelima, dekorima i tepisima.

Madrac Nirvana, visok čak 40 cm sa džepičastom jezgrom u pet zona koji pruža izuzetnu potporu i prilagiđavanje tijelu je idealan za one koji spavaju uz partnera. Gornji sloj madraca ima mikro džepičastu jezgru obuhvaća tijelo na isti način kao pjena s pamćenjem, ali je ležaj puno prozračniji. Zbog izuzetmo velikog broja opruga u madracu okretanje partnera uopće ne osjetite. Madrac je prikladan za osobe težine do 140 kg.

Novitet u ponudi su i tzv. partner-ležajevi, odnosno madraci širine 160, 180 ili 200 cm u kojima su tvrdoće opruga različite. Ukoliko jednom partneru odgovara tvrđi, a drugome mekši ležaj, a ne žele kupiti dva odvojena madraca to je pravi odabir!

Jogi postelju Merlin od sada može naručiti i s modernim, koso nagnutim uzglavljem. Velika novost je Jogi krevet Sahara u pješćanim bojama sa tapeciranim uzglavljem i regulirajućom visinom kreveta.

Novitet u Meblu je i spavaća soba Shabby chic stilskih linija i bijele boje. Stilizirani krevet, škrinja, noćni ormarić, komoda i paravan tvore skladnu cjelinu djevojačke sobe, koja s romantičnim prekrivačem, jastučićima i tepihom čupavcem čini atraktivnu cjelinu.


Miotto program je uvijek dobrodošlo osvježenje. Dnevni broravci i blagovaone ravnih linija, zagasitih tonova u kombinaciji s atraktivnim rasvjetnim tijelima, dekorima i tepisima daju poruku kako Meblo vidi dobro opremljen interijer.

U programu Miotto pronaći ćete vrhunske sjedeće garniture, jedinstveni namještaj za dnevne prostore i blagovaonice te spavaće sobe. Miotto nudi i accessoare, poput posebno dizajniranih vaza te unikatnih umjetničkih slika.

Sve to uz idealan omjer cijene i kvalitete te brze rokove isporuke.

Posjetite nas na Međunarodnom sajmu interijera Ambienta, od 13 do18.10.2009. Meblo izložbeni prostor je u paviljonu 10a, štand 1.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju