Dom je u potpunosti spreman za useljenje, dnevni boravak za maratonske filmske projekcije, ali nedostaje „ono nešto“. Možda savršen naslonjač?

Bez obzira u kojem stilu uredili dom, fotelja je gotovo neizostavan dio njega… Fotelja nas podsjeća na djetinjstvo i vremena kada je baka sjedila u naslonjaču i pričala omiljene priče. Gotovo u svakoj obitelji postoji omiljeni naslonjač, onaj za kojeg se svi bore kad se gleda omiljeni film.
Koliko fotelja može biti efektan ukras u domu, dokazuje i sljedeći prilog. Predstavljamo vam brojne varijacije naslonjača. Odaberite najidealniju za vas! 

Klasika je uvijek „in“ 

Ukoliko ste sentimentalni, a uz to ne volite eksperimentirati, idealan odabir za vas je klasičan naslonjač. Osim što će vas podsjećati na djetinjstvo, odlično će pristajati uz gotovo svaki namještaj. S klasičnim ili starinskim uređenjem će se savršeno stopiti, a modernom domu dat će posebnu notu. Ne zaboravite – miješanje stilova i starinski namještaj su „in“! Ipak, pripazite da ne pretjerate jer ćete postići suprotan efekt! 

Ah, ta romantika… 

Cvjetići, prugice, leptirići… Jednom riječju: ROMANTIKA! Želite li svoj dom obogatiti jednim sanjarskim kutkom, pokušajte s foteljom cvjetnog ili prugastog uzorka. Dodate li tome vazu omiljenog cvijeća, budite sigurni da će vaš dom zračiti romantikom. Starom naslonjaču možete udahnuti novi život podarite li mu presvlaku cvjetastog uzorka, a ukoliko sve skupa smjestite ispred kamina, dojam je potpun! 

Udobnost prije svega 

Dok neki prilikom uređenja interijera više pažnje posvećuju stilu i dojmu, drugima je udobnost na prvome mjestu. A zašto ne biste imali oboje?
Danas stil više ne isključuje udobnost, i obrnuto; stoga nemojte žaliti vrijeme koje ćete potrošiti prilikom kupovine kako biste našli idealan spoj koji vam odgovara. 

Koje su ostale varijacije, saznajte ovdje.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju