Prva asocijacija kada se spomene jug Francuske onaj je poznati "Joie de vivre" stil života. Dizajnerskom dvojcu DeLight upravo je taj osjećaj uživanja i lakoće življenja bio nit vodilja prilikom kreiranja nove kolekcije za proljeće 2018. godine.

Galerija Duh juga Francuske u novoj kolekciji DeLight utjelovila je glumica Tara Rosandić - 2 Duh juga Francuske u novoj kolekciji DeLight utjelovila je glumica Tara Rosandić - 5 Duh juga Francuske u novoj kolekciji DeLight utjelovila je glumica Tara Rosandić - 3 +4 Duh juga Francuske u novoj kolekciji DeLight utjelovila je glumica Tara Rosandić Ivan Friščić i Željka Molnar pritom nikako ne zaboravljaju DeLight ženu za koju kreiraju i stvaraju svoje kolekcije – ženstvena, sofisticirana, beskompromisna kada je kvaliteta materijala u pitanju, stalno u pokretu, ali i ženu koja voli život i uživa u njemu punim plućima. Sve te odlike krase iznimno talentiranu i ženstvenu glumicu Taru Rosandić koja se nametnula kao logičan izbor za zaštitno lice nove kampanje.

U novoj DeLight kolekciji krojevi su inspirirani 50-im i 60-im godinama prošlog stoljeća, ali s modernim elementima prilagođenim suvremenoj ženi

Izrazito sam sretna što mi se pružila prilika podržati ovaj mladi kreativni tim i s iskrenom sam radošću prihvatila Ivanov poziv da budem zaštitno lice nove kampanje. Lako je predstavljati brend u koji vjeruješ i drago mi je što za DeLight to doista mogu reći.

Okružena zelenilom prekrasne Punta Skale u Falkensteiner Hotel & Spa Iadera, koji kao i svaka haljina ili odijelo ove prekrasne kolekcije odiše luksuzom, ali i lepršavošću, neopisivo sam uživala i nadam se vjerodostojno prenijela taj 'Joie de vivre' koji su DeLight čarobnjaci željeli prikazati, kaže Tara Rosandić.

Lepršave haljine s floralnim uzorcima izrađene od najfinije svile, mala crna haljina s upadljivim detaljima na rukavima i neobična haljina-plašt fantastičan su odabir i za dnevne poslovne obaveze i za opuštene morske večeri. Naravno, točka na i svake kolekcije DeLight jest i power suit, ovaj put u floralnoj izvedbi koja ostavlja bez daha.

Krojevi su inspirirani 50-im i 60-im godinama prošlog stoljeća, ali s modernim elementima prilagođenim suvremenoj ženi. Kolekcija odiše ženstvenošću i naglašava obline, a svilene haljine glamurom i luksuzom koji si žene mogu priuštiti.

Šeširi koje nosi Tara rad su obrtničke obitelji Kobali i prvi je to korak u povezivanju DeLighta s ostalim hrvatskim brendovima, što je ovom mladom dizajnerskom dvojcu cilj.
Duh juga Francuske u novoj kolekciji DeLight utjelovila je glumica Tara Rosandić - 3 Duh juga Francuske u novoj kolekciji DeLight utjelovila je glumica Tara Rosandić (Foto: Matea Smolčić Senčar)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju