Osim što je široj javnosti poznat po savršeno krojenim odijelima i kaputima, hrvatski brend DeLight uživa naklonost brojnih klijentica posljednjih pet godina od pojave na hrvatskoj modnoj sceni. Upravo je to bio povod snimanja najnovije kampanje u kojoj se našlo 12 prekrasnih žena koje uz brend stoje od njegova osnutka.

Galerija Brend DeLight ima slavljeničku kampanju čije su glavne zvijezde snažne žene - 14 Brend DeLight ima slavljeničku kampanju čije su glavne zvijezde snažne žene - 6 Brend DeLight ima slavljeničku kampanju čije su glavne zvijezde snažne žene - 4 +12 Tara Rosandić

Svojevrsna oda obljetnici, ovjekovječena je fotografijama snažnih žena koje na sebi nose prepoznatljive komade brenda DeLight, koji su ujedno tijekom godina obilježili sam brend, a i dandanas su aktualni i bezvremenski. Kampanja je u biti koncipirana kao modni kalendar, pri čemu svaka od žena predstavlja mjesec u godini. Šest javnosti poznatih žena, voditeljica i glumica te šest uspješnih poslovnih žena savršeno su se snašle pred objektivom i budnim okom Matee Smolčić Senčar.

Brend DeLight ima slavljeničku kampanju čije su glavne zvijezde snažne žene - 2 Sanja Vejnović (Foto: Matea Smolčić Senčar)

Voditeljica Jelena Glišić, glumice Nina Violić, Ana Begić Tahiri, Tara Rosandić, Sanja Vejnović i Bojana Gregorić Vejzović od samih početaka prate DeLight i Ivana Friščića te tvrde da se u njegovim kreacijama osjećaju ženstveno i moćno. Oduševljenje ne skrivaju i nisu skrivale ni uspješne poslovne žene - Martina Živković, Lidija Aladin, Marija Huha, Željana Bolanča, Slađana Divjak i Andrea Romić Nikolić.

Bojana Gregorić Vejzović Bojana Gregorić Vejzović (Foto: Matea Smolčić Senčar)

Već pet godina svi DeLightovi komadi izrađeni su od najfinijih prirodnih tkanina vrhunske kvalitete. Preciznost izrade vidljiva je u svakom šavu i samim time postaje luksuz koji je prenosiv s generacije na generaciju.

Ovo je kampanja koja je okupila 12 žena koje su svojom energijom, prisutnošću i ljubavi prema DeLightu uvelike uljepšale i obilježile njegovo postojanje. Ovo je posveta petogodišnjem radu i zaista sam sretan što uz sebe imam prekrasne klijentice, snažne i uspješne žene od kojih je svaka u svojoj svakodnevici najbolja verzija sebe, a sve uz pomoć DeLighta, koji uvijek slavi ženstvenost i daje im dodatnu dozu samopouzdanja, dodaje Ivan Friščić, vlasnik DeLighta.

Brend DeLight ima slavljeničku kampanju čije su glavne zvijezde snažne žene - 6 Ana Begić Tahiri (Foto: Matea Smolčić Senčar)

Za fotografije je zaslužna je Matea Smolčić Senčar, a za postprodukciju Matea i Iron-I-ja, dok make-up potpisuju Petra Sever i Mihaela Dodić. Za frizure modela bila je zadužena Danijela Pušeljić (Kosa & Partneri).

DeLight: Kolekcija s omiljenim modelom kaputa Angela prvi put u teddy izdanju Snažna žena u jesenskom izdanju brenda DeLight Snažna žena u jesenskom izdanju brenda DeLight - 19 Snažna žena u jesenskom izdanju brenda DeLight - 7 +17 Snažna žena u jesenskom izdanju brenda DeLight - 11

Artikli prikazani u ovoj kampanji mogu se kupiti u DeLightovoj trgovini u Vlaškoj 6 u Zagrebu, a sve novosti uvijek možete saznati i na službenim stranicama na Instagramu i Facebooku.

Brend DeLight ima slavljeničku kampanju čije su glavne zvijezde snažne žene - 5 Brend DeLight ima slavljeničku kampanju čije su glavne zvijezde snažne žene (Foto: Matea Smolčić Senčar)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju