Demi Moore s kćeri Rumer Willis ljetuje na otoku Mikonosu, jednoj od najpopularnijih ljetnih destinacija u Grčkoj. Dan su provele na plaži i pritom pokazale svoja bikini izdanja, a damama su društvo pravili i njihovi ljubimci, dva preslatka bijela psića.

Galerija Demi Moore u bikiniju na plaži - 6 Demi Moore u bikiniju na plaži - 4 Demi Moore u bikiniju na plaži - 5 +2 Demi Moore i Rumer Willis ljetuju na grčkom otoku Mikonosu

Za bezbrižan i zabavan dan na plaži Demi Moore izabrala je bikini boje burgunca čiji gornji dio ima špagice koje se vežu sprijeda te volane, dok je model gaćica klasičan i niskog kroja. Glumica je mislila i na frizuru za plažu pa je nosila dvije dugačke pletenice. Rumer Willis privlačila je pak pažnju u jednostavnom žutom bikiniju visokih tanga-gaćica.

I 58-godišnja Demi i 32-godišnja Rumer pokazale su jednostavan, ali opet šik look za plažu i kupanje, a nisu propustile staviti ni nakit. Demi je nosila tanki zlatni lančić i narukvicu, dok se njezina kći ukrasila velikim okruglim naušnicama te s nekoliko tankih narukvica na rukama i gležnjevima.

Ne može udobnije? Demi Moore u hlačama koje smo nepravedno zapostavili Demi Moore Demi Moore u tregericama - 1 Demi Moore u tregericama - 2 +4 Demi Moore u tregericama - 3

Lana Jurčević Lana Jurčević: Ziheraški bikini koji odobravaju i ljubiteljice jednodijelnih badića

Dan na plaži bio im je još ljepši uz njihova dva psića, koje je Demi brižno grlila dok je sjedila pod suncobranom.

Demi Moore u bikiniju na plaži - 2 Demi Moore i Rumer Willis ljetuju na grčkom otoku Mikonosu (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju