Neonski zelena boja modni je hit već nekoliko sezona. Ta odvažna nijansa krasi sve od modnih dodataka poput štikli i torbica do bluza, poslovnih hlača i haljina.

Galerija Demi Moore na dodjeli nagrada Fashion Trust US - 1 Demi Moore na dodjeli nagrada Fashion Trust US - 2 Demi Moore na dodjeli nagrada Fashion Trust US - 3 +1 Demi Moore na dodjeli nagrada Fashion Trust US - 4

Neonski zelena boja sjajno se kombinira s tamnijim bojama, pa ne čudi što je osobito vole nositi crnke. Odoljeti joj ne može niti Demi Moore, koja ju je vješto iskombinirala za crveni tepih.

Američka 60-godišnja glumica odabrala je upravo haljinu u toj nijansi za pojavljivanje na dodjeli modnih nagrada Fashion Trust US, a koja je sinoć održana u Goya Studiosu u Los Angelesu.

Demi Moore blistala je u dvoslojnoj haljini midi kroja koja joj je dopirala do koljena, a koja je naglasila njezinu ženstvenu figuru. Donji dio modela napravljen je u maniri klasične slip haljine preko koje dolazi prozirni asimetrični dio bez rukava u sličnoj nijansi.

Demi Moore na dodjeli nagrada Fashion Trust US - 3 Demi Moore odabrala je haljinu u odvažnoj nijansi (Foto: Profimedia)

Upečatljivu haljinu sparila je uz crne salonke i predimenzionirani kaput u kontrastnoj crnoj boji, a izdanje je zaokružila kožnatom zelenom torbicom.

Slavna dama na crvenom je tepihu spremno pozirala uz svoju kćer Scout LaRue Willis, koja je za tu priliku odabrala podjednako upečatljivu kreaciju u jarko ružičastoj boji.

Fashion Trust US neprofitna je inicijativa posvećena otkrivanju, financiranju i poticanju mladih dizajnerskih talenata s ciljem da im pomogne izgraditi vlastitu robnu marku.

Demi Moore na dodjeli nagrada Fashion Trust US - 5 Demi Moore na dodjelu je došla s kćeri Scout Willis (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju