Sami Hayek, brat glumice Salme Hayek, otvorio je izložbu imena Frequency u Christie'su na Beverly Hillsu. Među zvijezdama koje su mu došle pružiti podršku na otvorenju bila je i glumica Demi Moore.

Galerija Demi Moore Elegantno izdanje Demi Moore Torbica modne kuće Schiaparelli bila je glavna zvijezda izdanja +4 Salma Hayek i Demi Moore na izložbi

Glumica je izgledala uistinu elegantno odjevena u crnu haljinu napravljenu od rebrastog pletiva. Haljina ima duge, na dnu stegnute rukave i povišeni ovratnik, a glumica ju je ukrasila zlatnim brošem s motivom oka.

Uz elegatnu haljinu midi dužine koja se blago širi u donjem dijelu, nosila je jednako elegantne crne salonke, nepogrešive cipele koje pobjeđuju sve trendove.

Elegantno izdanje Demi Moore Elegantno izdanje Demi Moore (Foto: Profimedia)

No, najveća zvijezda kombinacije definitivno je bila efektna torbica koja je rad modne kuće Schiaparelli.

Torbica modne kuće Schiaparelli bila je glavna zvijezda izdanja Torbica modne kuće Schiaparelli bila je glavna zvijezda izdanja (Foto: Profimedia)

Torba je bila dio kolekcije modne kuće za jesen/zimu 2021. godine, a spada u kategoriju modnih dodataka koji svaku kombinaciju podižu na višu razinu. Uz torbicu poput ove čak i najjednostavnija izdanja mogu se istaknuti u gomili.

Torba modne kuće Schiaparelli Torba modne kuće Schiaparelli (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Naime, prednji dio crne torbice napravljene od teleće kože ukrašen je mjedenim pozlaćenim detaljima u obliku očiju, nosa i usana, dok su na stražnjem dijelu samo oči. Torbica s licem ima kratku kožnu ručku za nošenje u ruci, kao i dugi pozlaćeni lanac, a prodaje se za 6900 eura.

Nije Gucci, nije Prada, ali ova kultna torba oduševila je i na zagrebačkim ulicama Dama iz Zagreba s kultnom torbom Torba Pierce u street style izdanjima s tjedana mode - 2 Torba Pierce u street style izdanjima s tjedana mode - 3 +8 Torba Pierce u street style izdanjima s tjedana mode - 4

10 dizajnerskih torbi koje koštaju od 135 do 299 eura Furla je jedan od brendova koje smo izdvojili Polene Numero Un, 290 eura Longchamp Le Pliage Medium, 135,24 eura +7 Marc Jacobs The Small Tote Bag, 195 eura

Ako vas zanimaju tri brenda koja po mišljenju stilista Marka Grubnića imaju bezvremenske torbe i koji nikada ne izlaze iz mode, pogledajte epizodu videoserijala Dreskod u nastavku:

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju