Kada su u pitanju dizajnerske torbe, mnoge žene pitaju se koji model odabrati, onaj klasičan i svevremenski ili pak najnoviju "it" torbu o kojoj svi pričaju? Jedna torba koju smo primijetili u zagrebačkim street style izdanjima pokazala je da se itekako isplati riskirati s trendovskim modelima.

Galerija Dama iz Zagreba s kultnom torbom Torba Pierce u street style izdanjima s tjedana mode - 2 Torba Pierce u street style izdanjima s tjedana mode - 3 +8 Torba u Pierce u street style izdanju s Tjedna mode

I oni, naposljetku, mogu izdržati test vremena te postati omiljen komad u vašoj garderobi kojem se isplati vratiti.

Zgodna dama čije zanimljive odjevne kombinacije fotografi često zabilježe na zagrebačkoj špici nedavno nas je oduševila baš posebnim zgužvanim salonkama modne kuće Bottega Veneta, a ovaj put istaknula se upravo zahvaljujući torbi.

Ova dama česta je gošća zagrbačke špice i uvijek oduševi svojim izdanjima Ova dama česta je gošća zagrbačke špice i uvijek oduševi svojim izdanjima (Foto: Josip Moler/Cropix)

Naime, nosila je model pod nazivom Pierce s potpisom brenda J.W. Anderson iza kojeg stoji mladi irski dizajner Jonathan Anderson. Njegovo ime možda vam nije poznato, ali sigurno ste čuli za Loewe, jedan od trenutno najpopularnijih modnih brendova među ljubiteljima efektnijeg stilskog izričaja.

Zgodna dama iz Zagreba s kultnom torbom Pierce Zgodna dama iz Zagreba s kultnom torbom Pierce (Foto: Josip Moler/Cropix)

Anderson je 2013. postao kreativni direktor Loewea, a svoj vlastiti brend pokrenuo je još 2008. godine. Isprva je bio posvećen samo muškoj modi, a onda je 2010. započeo s radom na ženskim kolekcijama u kojima se našlo mjesta i za dodatke.

Upravo je torba Pierce prvi modni dodatak njegova brenda koji je postao veliki hit. Lansirana u pre-fall kolekciji za 2016. godinu, torba koja vizualno dočarava probušen nos preko noći je postala hit među trendsetericama.

Kultna torba Pierce brenda J.W. Anderson Kultna torba Pierce brenda J.W. Anderson (Foto: Profimedia)

Želio sam torbu koja se može nositi i u ruci, ležernu, nešto mladenački, sa stavom drugačijim od onog što se može naći na tržištu, rekao je Anderson nakon lansiranja prvog modela.

Ubrzo su stigle i varijante s dugačkim remenom za nošenje preko ramena, ali i mali model za koji je u svom ormaru mjesta našla i Severina.

Torba Pierce u street style izdanjima s tjedana mode - 5 Torba u Pierce u street style izdanju s Tjedna mode (Foto: Shutterstock)

Prošle godine i službeno je prestala proizvodnja Pierce modela, ali ove torbe i dalje su tražena roba na stranicama za prodaju luksuznih vintage komada. Iako brend i dalje izbacuje nove efektne modele, upravo ovaj modni znalci i dalje navode kao jednu od najpoželjnijih torbi s potpisom Jonathana Andersona.

Torba Pierce u street style izdanjima s tjedana mode - 6 Torba u Pierce u street style izdanju s Tjedna mode (Foto: Shutterstock)

Sportska elegancija ljepotice iz Zagreba zaokružena najslavnijom torbom na svijetu Prije Birkinice, Jane se nije odvajala od cekera čak ni na Filmskom festivalu u Cannesu Jane Birkin 1996. sa svojom omiljenom torbom koju je ukrasila naljepnicama Jane Birkin s crnom birkinicom 2001. godine +4 Jane Birkin 2011. s kultnom torbom

Zagrebački street style: Torba za kojom se okretala cijela špica Torba Le Sac Rond modnog brenda Jacquemus Torba brenda Jacquemus u zagrebačkom street style izdanju Torba brenda Jacquemus u zagrebačkom street style izdanju +4 Torba brenda Jacquemus u zagrebačkom street style izdanju

A koje je torbe kao kultne izdvojio Marko Grubnić pogledajte u video DreskodxMarko:

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju