Da je tema ovogodišnje Met Gale bila svevremenska elegancija, američka glumica Demi Moore zasigurno bi bila na popisu najbolje odjevenih slavnih dama koje su se pojavile na ovom prestižnom modnom događanju.

Galerija Demi Moore Demi u haljini modne kuće Saint Laurent Demi je nosila nakit draguljarske kuće Harry Winston +0 Demi na Met Gali

S obzirom na to da je ovogodišnja tema bio camp, koji zahtijeva malo više odvažnosti i otkačenosti prilikom odabira odjevnih komada, Demi se ipak nije našla na listama najboljih izdanja s Gale.

Unatoč tome, svi se slažu da glumica u 57. godini života izgleda fantastično i za razliku od mnogih kolegica – prirodno. Slavna ljepotica na Galu je došla u vrlo jednostavnoj dugačkoj haljini modne kuće Saint Laurent s dubokim prorezom koja u gornjem dijelu poprima izgled sakoa.

Jennifer Lopez Jennifer Lopez: Neinventivno izdanje s Met Gale koje je mnoge razočaralo

Kim Kardashian Kim Kardashian: Efektna haljina koja je "kapala" po crvenom tepihu

Upotpunila ju je nakitom Harryja Winstona, a kad je riječ o make-upu, odlučila se za vrlo decentan izgled. Frizurom se također nije previše zamarala i jednostavno je raspustila svoju dugu njegovanu kosu.

Ova haljina svakako je pogrešan odabir i Demi spada u kategoriju slavnih dama koje nisu poštivale temu ovog modnog događanja, ali nitko ne može poreći da je izgledala senzacionalno. Demi je još jednom dokazala da se pravila ponekad isplati kršiti.

Demi u haljini modne kuće Saint Laurent Demi u haljini modne kuće Saint Laurent (Foto: Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju