Demi Moore ne voli previše eksperimentirati s modom. Najbolje se osjeća u jednostavnim i bezvremenskim komadima – bez obzira pozira li na crvenom tepihu ili se privatno nalazi s prijateljima na kavi.

Galerija Demi Moore u ležernoj street style kombinaciji u Los Angelesu - 4 Demi Moore u ležernoj street style kombinaciji u Los Angelesu - 2 Demi Moore u ležernoj street style kombinaciji u Los Angelesu - 3 +3 Demi Moore u ležernoj street style kombinaciji u Los Angelesu - 1

Kada su u pitanju street style kombinacije ovoga ljeta Demi Moore bira bijele traperice visokog struka i sa zavrnutim nogavicama koje odišu mladenačkom ležernošću.

Ovaj tip hlača favorit je ljeta, a sjajno se može spariti uz običnu pamučnu majicu kratkih rukava, košulju ili top. Odlično se kombinira i uz najrazličitiju vrstu obuće.

Demi Moore u ležernoj street style kombinaciji u Los Angelesu - 3 Mladenački ležerna kombinacija Demi Moore s dva ljetna favorita - bijele traperice i bijele kožnate tenisice (Foto: Profimedia)

Šest desetljeća stara holivudska glumica obožava ih nositi s bijelim kožnatim tenisicama – još jednim bezvremenskim komadom koji je popularan u ljetno vrijeme, a koji se nalazi u velikom broju ženskim ormara.

Demi Moore bira brend Adidas, točnije model kultnih tenisica Stan Smith napravljen u suradnji sa slavnim belgijskim dizajnerom Rafom Simonsom koje se mogu prepoznati po perforiranom slovu R.

Demi Moore u ležernoj street style kombinaciji u Los Angelesu - 1 Demi Moore u ležernoj street style kombinaciji u Los Angelesu - 1 (Foto: Profimedia)

Ljetne šetnje s prijateljima Demi Moore rado začinjava majušnom, ali vrlo upečatljivom torbicom od rafije talijanske modne kuće Fendi u koju se može spremiti tek nekoliko najosnovnijih ženskih sitnica.

Na sunce ne izlazi bez sunčanih naočala predimenzioniranih okvira, ali i pametnog sata.

Demi Moore u ležernoj street style kombinaciji u Los Angelesu - 5 I ranije ovoga mjeseca nosila je omiljeni model ljetnih traperica u bijeloj boji i Fendi torbicu (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju