Zdrav, lijep i otvoren osmijeh je vrlo važan dio cjelokupnog dojma kojeg osoba ostavlja u društvu, jer zubi znatno utječu na to kako nas drugi vide, a uz to nedovoljna briga o zubima može izazvati niz zdravstvenih problema i upravo zbog toga naše oralno zdravlje nikad ne bismo trebali zapostavljati

Od sada stomatološke usluge možete potražiti i u Poliklinici Bagatin koja je poznata kao Poliklinika koja kombinira zdravlje i ljepotu nudeći široki raspon usluga uz individualizirani pristup, što je čini jedinom takvom medicinskom ustanovom u regiji.

Proširenje usluga na stomatologiju
U želji da pruži cjelokupnu brigu za ljepotu i zdravlje svojih klijenata, Poliklinika Bagatin je u sklopu poliklinike na lokaciji Green Gold Tower, otvorila Dental centar za pružanje vrhunskih stomatoloških usluga. U novouređenim prostorima i ordinacijama stomatološki tim Poliklinike Bagatin od sada pruža najviši standard dentalne njege u profesionalnom, opuštenom i poznatom okruženju te niz usluga, od osnove, preventivne stomatologije sve do složene njege poput dentalnih implantata, oralne kirurgije i protetike.

Zubi znatno utječu na to kako nas drugi vide, a uz to nedovoljna briga o zubima može izazvati i niz zdravstvenih problema

Koristeći najnaprednije tehnologije i umjetničke sposobnosti stomatolozi Poliklinike Bagatin stvaraju planski prilagođene lijepe osmijehe kako bi se zadovoljile specifične potrebe i želje svake osobe. Njihov cilj je vratiti vašim zubima ne samo optimalnu funkciju i estetiku, već i osigurati stabilnost kroz dugi niz godina.

Stručan i iskusan dentalni tim
Ono što Polikliniku Bagatin razlikuje od ostalih jest tim specijalista koji zajedničkim snagama rade kako bi zadovoljili jedinstvene potrebe svakog klijenta. Doktorskom timu Poliklinike pridružio se doktor dentalne medicine Krešimir Doblanović, specijalist oralne kirurgije i dentalne implantologije koji u svom radu posebnu pozornost posvećuje vraćanju zdravlja i funkcionalnosti zagriza raznim implanto-protetskim rješenjima, pritom osiguravajući prirodni izgled zubi i lijepi osmijeh. Timu se također pridružila i doktorica dentalne medicine Mirna Munitić, specijalistica dentalne protetike s dugogodišnjim iskustvom u restaurativnoj i estetskoj dentalnoj medicini.


Estetska stomatologija, oralna kirurgija i implantologija
Poseban naglasak u radu dentalni tim Poliklinike Bagatin posvećuje estetskoj stomatologiji koja predstavlja najuzbudljiviji aspekt moderne stomatologije ujedinjujući gotovo sva područja dentalne medicine, dovodeći osmijeh do savršenog sklada, kako estetski tako i funkcionalno. Ova grana stomatologije podiže kvalitetu života, vraća samopouzdanje te poboljšava i funkcionalnu stranu zubi kako bi se osoba osjećala bolje, samopouzdanije i izgledala estetski privlačnije.

Uz ljepotu zubi Poliklinika Bagatin naglasak stavlja i na njihov prirodan izgled. Kako bi to postigli na dizajnu i oralnoj rekonstrukciji vašeg osmijeha radi tim stručnjaka dentalne medicine - specijalist oralne kirurgije i implantologije, specijalistica dentalne protetike i renomirani maksilofacijalni kirurg, doktor Tomica Bagatin, a sve kako bi osigurali vrhunski estetski izgled zubi.

Cilj liječnika poliklinike Bagatin je vratiti zubima ne samo optimalnu funkciju i estetiku, već i osigurati stabilnost kroz dugi niz godina

Kako bi pružila najbolje usluge rekonstrukcije izgubljenih zubi, Poliklinika Bagatin usmjerila se na implantate švicarske tvrtke Straumann, vodeće kompanije u proizvodnji implantata i osteogenetskih nadomjestaka u svijetu, čiji su proizvodi plod znanstveno istraživačkog rada duljeg od 20 godina. Riječ je o vrhunskim zubnim implantatima izrađenim od titanija i titanskih slitina, a odlikuju ih najbolji rezultati u implantološkim zahvatima.

Opća i dječja stomatologija
Oralno zdravlje je izuzetno važno za zdravlje cijelog organizma, a u sklopu ponude opće stomatologije Poliklinike Bagatin pružaju se usluge održavanja oralne higijene, zdravlja zubi i zdravlja usne šupljine u cijelosti, kako za odrasle, tako i za one najmlađe. Posebnu pozornost posvećuje se upravo najmlađim pacijentima kako bi se osjećali ugodno, a u suradnji s roditeljima stomatolozi razvijaju plan koji će osigurati da dijete stekne povjerenje u stomatologa što na kraju dovodi do uspješne terapije i zdravih zubi.

Vrhunska usluga uz sigurnost na prvom mjestu
Kako bi pružili vrhunsku uslugu u Poliklinici Bagatin upotrebljavaju najkvalitetnije i najsuvremenije preparate i opremu te veliku pozornost posvećuju odabiru partnera koji ulažu u istraživanje, inovacije i sigurnost. S otvorenjem Dental centra Poliklinika Bagatin postala je i referentni centar za finsku tvrtku Planmeca, svjetskog lidera u proizvodnji stomatološke opreme.

Prekrasnim osmijehom ne dobivate samo dobar izgled, već i dobar osjećaj. Misija Poliklinike Bagatin je pomoći vam da ostvariti prirodan osmijeh i zdravlje zubi. U moderno opremljenim ordinacijama i vođeni idejom individualnog pristupa svakom klijentu, stručnjaci Poliklinike omogućuju potpunu stomatološku skrb za vas i vašu obitelj.

Ako vas zanima više detalja o stomatološkoj ponudi Poliklinike Bagatin kontaktirajte osoblje Poliklinike telefonski na 01/46 10 225 ili mailom na info@poliklinikabagatin.hr. Više informacija možete odmah pronaći na web stranici Poliklinike (www.poliklinikabagatin.hr).
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju