Stara poslovica kaže da ljubav ide kroz želudac, a mi se s tom tvrdnjom slažemo. Kad nam dođe vikend i kad se cijela obitelj skupi za stolom, hrana postaje sredstvo koje nas spaja i koja nam izaziva osmijeh na lice.

Galerija Pribor za jelo s AliExpressa Pribor za jelo s AliExpressa Pribor za jelo s AliExpressa +1 AiExpress, dva eura

Želite li te lijepe trenutke ukrasiti baš posebnim priborom za jelo predlažemo vam posebno slatke vilice i žlice ukrašene slasticama.

Pozlaćene žlice i vilice su nešto manjih dimenzija te su kao takve odlične za kavu, čaj, kolač ili sladoled. Detalj koji privlači pažnju su male krafne koje se nalaze na vrhu žlice i vilice.

Osim krafne, možete naručiti i žlice i vilice s motivom lizalice, a dostupna je i varijanta krafne s ušima – koja izgleda poput medvjedića.

Mališani će također biti oduševljeni ovim priborom za jelo, a zadovoljni korisnici u komentarima pišu kako je ovaj pribor za jelo odličan kad klince želite natjerati da pojedu malo voća ili povrća, ali i kad im trebate dati sirup protiv kašlja.

Pribor za jelo s AliExpressa AliExpress, 2 eura (Foto: AliExpress)

Desertne žlice dobile su odlične recenzije na AliExpressu, a zadovoljni korisnici su im podijelili same petice.

Pribor za jelo s AliExpressa AliExpress, dva eura (Foto: AliExpress)

Zgodna šalica u obliku torbe oduševit će ljubiteljice mode Šalica u obliku torbe s AliExpressa Šalica u obliku torbe s AliExpressa Šalica u obliku torbe s AliExpressa +1 Šalica u obliku torbe s AliExpressa

Ovaj preslatki proizvod možete naručiti na AliExressu, a za jedan paket treba izdvojiti dva eura, što je oko 15 kuna.

  Pribor za jelo s AliExpressa AliExpress, dva eura (Foto: AliExpress)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju