Ako ste ljubiteljica mode koja uživa u ispijanju kave, sigurni smo da će vas oduševiti slatka šalica s AliExpressa koja izgleda poput clutch torbe sa zlatnim obrubom.

Galerija Šalica u obliku torbe s AliExpressa Šalica u obliku torbe s AliExpressa Šalica u obliku torbe s AliExpressa +1 AliExpress, 25 eura

Njome možete počastiti sami sebe ili dragu ženu kojoj su moda i kava također velike ljubavi.

AliExpress je beskrajno carstvo u kojemu možemo pronaći što god zamislimo, a ova nas je šalica osvojila na prvi pogled.

Šalica u obliku torbe toliko je slatka da bismo je stvarno nosili sa sobom, a u paketu dolazi još i tanjur istog dizajna te čajna žličica.

Položena vodoravno izgleda poput skulpture torbe, a kad je okrenete okomito, pretvara se u efektnu šalicu za ispijanje najdražeg toplog napitka.

Šalica u obliku torbe s AliExpressa AliExpress, 25 eura (Foto: AliExpress)

Dolazi u baby ružičastoj, baby plavoj, bijeloj i crnoj boji, izrađena je od visoko otpornog porculana, a može se prati i u perilici posuđa.

Zadovoljne korisnice tom su proizvodu podijelile same petice, a i po komentarima možemo vidjeti da se isplati uložiti u jednu takvu elegantnu šalicu.

Šalica u obliku torbe s AliExpressa AliExpress, 25 eura (Foto: AliExpress)

Ovo je izvrstan poklon za ljubiteljice torbica. Ja sam je poklonila jednoj djevojčici, a nakon toga sam kupila i sebi. Izgleda kao na fotografiji, dovoljno je velika i za kavu i čaj, a na mojoj polici uvijek privlači pažnju, napisala je jedna korisnica.

Tako dobra tegla s AliExpressa u kojoj cvijeće izgleda poput frizure Vaza s AliExpressa u obliku glave Vaza s AliExpressa u obliku glave Vaza s AliExpressa u obliku glave +5 Vaza s AliExpressa u obliku glave

Prekrasna i kvalitetna šalica. Osjećam se kao u ugodnom kafiću dok ispijam kavu iz elegantne porculanske torbe. Moje preporuke, napisala je još jedna korisnica.

Šalicu u obliku torbice možete pronaći na AliExpressu, a za jedan set treba izdvojiti 25 eura, što je oko 190 kuna.

  Šalica u obliku torbe s AliExpressa AliExpress, 25 eura (Foto: AliExpress)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju