Kad nam dođu hladniji mjeseci u godini, obično biramo nešto tamniju garderobu. Naš „zimski“ dio ormara pun je crnih, sivih i smeđih jakni i kaputa, a vesele boje kao da su rezervirane za tople mjesece u godini.

Galerija Ružičasta je odličan izbor za razigravanje zimske garderobe Ružičasti kaputi - 4 Ružičasti kaputi - 5 +9 Mohito, 399 kuna

Ako vam je dosadilo klasično crnilo tijekom jesenskih i zimskih mjeseci, možete ga razbiti nešto veselijim bojama od kojih se ove godine posebno ističe ružičasta. Ova vesela, upečatljiva i ženstvena boja odlično izgleda na kaputima raznih oblika i dužina.

Iako ružičasta na prvu djeluje kao boja za djevojčice, ne znači da noseći tu zaigranu boju ne možemo izgledati ozbiljno i otmjeno. Taj Barbie pink moment svaku će odjevnu kombinaciju podići na višu razinu i učiniti je nježnom, lepršavom i odvažnom.

Ako bacimo oko na zadnjih nekoliko revija velikih dizajnera, možemo primijetiti da ružičasta postaje sve veći trend. Istovremeno energična, mladenačka, živahna i pomalo provokativna zadnjih je nekoliko godina osvojila modne piste, ulice i ormare poznatih dama.

Ružičasti kaputi Zendaya u ružičastoj kombinaciji modne kuće Valentino (Foto: Profimedia)

Od fluorescentne do boje fuksije, ružičasta je odličan zimski izbor koji će razbiti monotoniju hladnih i tmurnih dana.

Ružičasti kaputi - 4 Maryley, 1271 kuna (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Iako nošenje ružičaste može biti izazov, ona se slaže s mnogo boja. Bilo da je koristite kao dodatak outfitu ili cijelu kombinaciju želite obojiti u ružičasto, najbolje ju je kombinirati sa crnom, sivom i bež jer one razbijaju njezinu živahnu energiju i stvaraju dojam elegancije i profinjenosti.

Stručnjaci savjetuju da bismo trebali izabrati samo jedan upečatljivi komad, poput zimskog kaputa u kojemu ćemo se zasigurno istaknuti.

"Vruća ružičasta": Trendi boja koja je osvojila modni svijet - i neke poznate muškarce +7

Zavirili smo u poznate trgovine i pronašli 10 ružičastih kaputa koji će ove zime unijeti veselje u vaše odjevne kombinacije.

U galeriji na početku teksta provjerite gdje se sve skrivaju ovi ženstveni i razigrani kaputi.

Ružičasti kaputi - 5 Please, 1436 kuna (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Ružičasti kaputi - 1 Bershka, 549 kuna (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju