Blagdansko vrijeme je u punom zamahu, a to često znači da umjesto spokoja i nasmiješenih lica vlada prava ludnica. Spisak stvari koje treba obaviti prije nego što krenu blagdanske posjete naših najdražih dugačak je gotovo kao i spisak svih potrepština koje su potrebne za uređenje doma i nas samih.

 Ako upravo sastavljate popis proizvoda za kupovinu koji uključuje sve – od paste za zube i ruža za usne pa do papira za pečenje i božićnih poklona – čitajte dalje i otkrijte razlog za široki osmjeh.

10 puta više active beauty bodova na ukupnu kupnju u dm-u

U ponudi active beuaty online kupona s višestrukim bodovima, na active beauty portalu ovaj mjesec možete pronaći i kupon koji vam donosi 10 puta više bodove na ukupnu kupnju! Za veću blagdansku kupovinu od kojih 500 kuna, uz kupon od 10 puta više bodova, dobit ćete 500 bodova, a to znači 50 kuna popusta već sljedećeg mjeseca. Tome pridružite 30 posto popusta na poklon pakete i odabrane igračke koji traje do kraja prosinca, i onda recite da se blagdanska kupovina u dm-u ne isplati!

PR PR

dm active beauty program

Kupone s proizvodima na koje ostvarujete višestruke bodove pronađite na active beauty portalu. Ulogirajte se podacima iz nove active beauty kartice, odaberite opciju Kuponi i aktivirajte ih. Kada sljedeći put budete kupovali u dm-u, kuponi će vam donijeti višestruke bodove koje ste aktivirali online, a višestruki bodovi donijet će vam super popuste! Koliko bodova je preostalo možete provjeriti u svakom trenutku, također na active beauty portalu.

Za više informacija posjetite dm-ovu web ili Facebook stranicu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju