Na drastičnu promjenu frizure rijetki se odlučuju s lakoćom.

Galerija Charlize Theron Cate Blanchett Emilia Clarke +6 Irina Shayk

Ponekad je čak i kraćenje vrhova odluka o kojoj se razmišlja danima, a kako to onda neće biti primjerice prelazak iz svijeta crnki u svijet plavuša.

Frizura igra bitnu ulogu u životima žena, promjena frizure često ide ruku pod ruku s velikim životnim promjenama, a donošenje odluke o promjeni boje kose ili frizure obično uključuje niz savjetovanja s bliskim prijateljicama.

Svjetske zvijezde na promjene se vjerojatno odlučuju nešto lakše jer pri ruci uvijek imaju najbolje frizere koji ih u najkraćem roku, ako je to potrebno, vraćaju na staro, ali unatoč tome mnoge od njih naviknuli smo vidjeti s određenom frizurom.

Tako kada, recimo, pomislimo na Charlize Theron, pomislimo na njezinu plavu kosu. Zato je njezina smeđa kosa s kojom se pojavila na dodjeli Oscara bila itekako primijećena. Slično je bilo i s Cate Blanchett, još jednom plavušom koja je iznenadila tamnom bojom kose. Druge zvijezde šokirale su nas pak drastičnim kraćenjem svoje kose. Ponekad je dovoljna i blaga promjena nijanse da biste se iznenadili.

Deset zvijezda koje su iznenadile promjenom frizure pogledajte u našoj galeriji, a pogledajte i 10 slavnih dama kojima ne biste pogodili prirodnu boju kose i frizuru

Odabrali smo i sedam slavnih dama koje ne bi trebale eksperimentirati s plavom kosom:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju