Jennifer Lopez je tijekom dva desetljeća karijere nebrojeno puta pomicala modne granice. No unatoč vojsci profesionalaca odgovornih za njezin izgled, ni Latino diva nije prošla 'neoštećena' za izdanja koja su graničila s neukusom. Vratili smo se 15 godina unatrag i pronašli njezine stajlinge koje sadašnja besprijekorna pozerica Jennifer sigurno ne bi odobrila

Jennifer Lopez su svojedobno čitatelji Us Weeklyja dodijelili prestižnu titulu ikone desetljeća. Za takav naslov uvelike je bila odgovorna čitava vojska stručnjaka zaslužna za sva blistava izdanja pjevačice poput legendarne Versace haljine koju je 2000. godine odjenula za dodjelu Grammyja, pa do Armanijeve koju je nosila na dodjeli Oscara 2010.godine.

No tijekom dva desetljeća karijere J.Lo itekako je lutala u modnom pogledu, pri čemu je birala pogrešne krojeve haljina, prenapadne frizure i kičaste modne kombinacije.

Na takvih 12 podsjetili smo se u fotogaleriji, istodobno sigurni kako ih današnja 'savršeno' stilizirana trendi Latino diva ne bi željela niti pogledati.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju