Prema pisanju stranice Who What Wear, posljednjih nekoliko sezona najbolje i najbrže prodaju se torbe koje imaju jednu zajedničku karakteristiku.

Galerija Dorothy Perkins, 140 kuna Zara, 59,90 kuna Mango, 249 kuna +1 Topshop, 232 kune

Radi se o takozvanom krokodilskom finišu, tj. modelima torbi s krokodilskim uzorkom. Zbog čega su upravo takve torbe toliko popularne?

Lisa Aiken iz Net-a-Portera, jedne od najvećih i najpoznatijih internetskih platformi za prodaju dizajnerske odjeće, kaže da je tajna u tome što modeli s krokodilskim uzorkom izgledaju skuplje i vrlo su fotogenični, a to je današnjim trendsetericama i modnim influencericama vrlo važno.

Jennifer Lopez Jennifer Lopez: (Ne)prikladna torba za teretanu o kojoj se priča s nevjericom

Aiken kaže i da će trend torbi s krokodilskim uzorkom postati još veći. Mnogi suvremeni brendovi ubacuju ga u svoje kolekcije jer daje dašak luksuza, zaključila je.

U galeriji pogledajte nekoliko modela torbi s krokodilskim uzorkom koje smo pronašli za vas.

Bershka, 149,90 kuna Bershka, 149,90 kuna (Foto: Bershka)

POGLEDAJTE I KAKVE MODELE TORBI VOLE HRVATICE:

Odobrile Hrvatice: Modeli torbi koji ove sezone suvereno vladaju špicom Torbice oko struka i dalje su pravi hit među ljubiteljicama mode Klasične smeđe torbe uvijek nađu svoje mjesto u ormarima domaćih trendseterica Crna torba vječni je klasik ženskog ormara, neovisno o dimenzijama modela +9 Torbe sa zmijskim uzorkom pravi su must have ove sezone

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju