Francuskinje, po mnogima najbolje odjevene žene na svjetu svoja će zimska izdanja u 2024. godini podizati s nekoliko ključnih dodataka.

Ti pažljivo odabrani dodaci u stanju su osvježiti svaku kombinaciju, a ako se svojim odijevanjem želite približiti Francuskinjama ovo su tri dodatka koja će vam dobro doći. Lako je moguće da ih već imate u ormaru.

1. Čarape kao ključni modni dodatak

Od onih prozirnih pa sve do gustih crvenih, Fraancuskinjama su čarape omiljeni modni dodatak kojim upotpunjuju svoje modne kombinacije. Bitno je samo dobro ih stilizrati i dobit ćete kombinaciju kojoj će svaka modno osviještena Francuskinja dati čisti peticu.

2. Torbe s kratkom ručkom

Torbe s kratkom ručkom na gornjem dijelu su otmjeni dodatak svakoj modnoj kombinaciji. Radi se o torbama koje svakom izdanju donose dozu elegancije.

3. Velike zlatne naušnice

I treći dodatak kojim Francuskinje podižu svoje modne kombinacije su velike zlatne naušnice. One su omiljeni odaabir Francuskinja kada žele upotpuniti jednostavna izdanja. Par efektnih naušnica sa sobom donosi dozu ekstravagancije.

  Ponuda sa sniženja: Pet odjevnih kombinacija za svaki dan do 50 eura Majica + traperice + tenisice Majica (Sinsay), snižena s 10,49 na 9,99 eura Traperice (C&A), snižene s 29,99 na 14,99 eura +16 Tenisice Sprandi (CCC), snižene s 34,99 na 19,99 eura

Sedam modnih trendova za 2024. godinu koje Francuskinje već nose Sive traperice će biti jako popularne I žuta boja dobila je svoje mjesto u garderobi Francuskinja Karirani uzorak +2 Crveni detalj vaše kombinacije mogu biti cipele

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju