Neutralne boje u kuhinji uvijek su dobar izbor, no želite li prostoru dati malo nove razigranosti i nježnosti, svakako razmislite o detaljima u ružičastoj boji. Oni će osvježiti i uljepšati svaku kuhinju, a u kombinaciji s, primjerice, bež kuhinjom, stvorit će naročito lijepu harmoniju tonova.

Galerija Kuhinja s ružičastim detaljima - 3 Kuhinja s ružičastim detaljima - 1 Kuhinja s ružičastim detaljima - 2 +9 Jysk, 125 kn

Romantična ružičasta boja nepogrešiv je izbor kada domu želimo dati novu svježinu i malo ga ponoviti. Ukrasni jastuci ili dekice u ružičastim tonovima mogu se vidjeti u mnogim domovima, no što kažete da malo ove vedre i ljupke boje unesete i u kuhinju?

Metalac.com, snižena cijena 111,99 kn (cijena prije sniženja 139,99 kn) Metalac.com, snižena cijena 111,99 kn (cijena prije sniženja 139,99 kn) (Foto: Internetska stranica trgovine)

U kombinaciji s kuhinjom u krem i bež nijansama ružičasti detalji stvorit će divnu harmoniju i sklad te čitavom prostoru dati uvijek šarmantan retro ugođaj. U trgovinama smo pronašli deset predmeta u ružičastim tonovima koji će dobro doći u svakoj kuhinji, a koji će prostoru dati novu živost, pa makar bila riječ i o nekoj sitnici.

Kuhinja s ružičastim detaljima - 1 U kombinaciji s kuhinjom u krem i bež nijansama ružičasti detalji stvorit će divnu harmoniju (Foto: Living4media)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju