Na početku svake veze muškarci se služe svim mogućim sredstvima kako bi se pokazali u najboljem svjetlu i time privukli partnericu. Iako su to najčešće lukave geste zavođenja i slatke riječi, pripadnici jačeg spola spremni su i na male laži koje skrivaju njihov pravi karakter


 Želite li otkriti što se doista skriva ispod maske laskavog muškarca, organizirajte druženje uz društvene igre. Istraživanje provedeno na uzorku od 150 parova koji su od jedne do 10 godina u vezi ili braku otkrilo je kako igre poput rizika, monopolija ili pak onih kartaških mogu štošta otkriti o osobi koja ih igra.

I dok žene takva druženja smatraju zabavnima te uživaju u nadmetanju ovog tipa, muškarci ovakvu zabavu shvaćaju puno ozbiljnije te time pokazuju svoje pravo lice, posebno u situacijama kada gube.

Okupite društvo, organizirajte neku od navedenih igara i promatrajte što se događa.

Društvene igre mogu otkriti puno o karakteru muškarca:

- Iskrene osobe - oni koji su se došli samo dobro zabaviti, bez obzira na rezultate igre. Oni su otvorena knjiga i kod njih točno na čemu ste.

- Iskrene osobe - oni u kojima gubitak izaziva nelagodu, ali je kontroliraju te su spremni čestitati suparnicima na pobjedi ili borbi. Pokazat će vam pravo lice, ali jedan mali dio će uvijek zadržati za sebe.

- Neiskrene osobe - oni u kojima poraz izaziva bijes te su spremni na svađu ili prekid igre i druženja. Lukavi su i vole manipulirati te. Njihovo pravo lice otkriva se samo u iznimnim situacijama koje ne mogu kontrolirati.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju