adidas Originals predstavio je novu P.O.D. system siluetu.

 Inspiriran jedinstvenom siluetom iz devedesetih godina, adidas Originals tim dizajnera kreirao je novu tenisicu koja je dostupna i u Hrvatskoj u svim Buzz trgovinama i na webu – P.O.D. System!

Polazna točka dizajnerskog tima bio je drugačiji pristup u stvaranju i želja da se sačuvaju prepoznatljivi detalji iz prošlosti koji bi se prenijeli na višu razinu, uz podršku najnovijih tehnologija. Sljedeći korak predstavljao je odlazak u bogatu adidas arhivu i potragu za nečim neobičnim i gotovo zaboravljenim.

Izbor dizajnera i inspiracija za novi kreativni proces bio je EQT Cushion 2, silueta predstavljena prije 23 godine. Tenisica iz davne ’95 prvo je bila rastavljena, a zatim ponovo sastavljena u novu neočekivanu konfiguraciju - P.O.D-S3.1 model.

PR PR

Nic Galway, potpredsjednik adidas Originals globalnog dizajnerskog tima, objasnio je što ova silueta predstavlja: „Mi imamo sjajnu povijest, ali i nevjerojatnu budućnost, a P.O.D. System je idealna komunikacija između ova dva perioda“, rekao je objasnivši da je u potrazi za inspiracijom ponekad dobro pogledati u prošlost, ali ne i zadržati se tamo.

Poseban naglasak stavljen je na potplatu koji je sastavljen iz tri cjeline. EVA pjena na prednjoj strani tenisice, udobna Boost™ komponenta s gumenom podlogom na peti, kao i Torsion™ tehnologija na središnjem djelu potplata zajedno omogućavaju slobodno kretanje i lako prilagođavanje stopala tenisici.

U Hrvatskoj je P.O.D silueta dostupna u crnoj i bijeloj boji za muškarce, kao i u boji lavande za žene.
Vidimo se u Buzzu!
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju